KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Suzukinin arkayı kapattık aliminyumla üçken bir şekilde ... Arka stopları değiştirdik geriye sis polarize taktık . Strafor köpük ve sısta ile izalasyon yaptık ön farlar değişti sol ayna takıldı . Tavana file yerleştirdik . Jelikan yeri ve aparatı ayarlandı !
Yarın fren merkezi (bi arabamında freni tutsun) Komple kontroller istepne vs. vs. vs.
Suzukinin arkayı kapattık aliminyumla üçken bir şekilde ... Arka stopları değiştirdik geriye sis polarize taktık . Strafor köpük ve sısta ile izalasyon yaptık ön farlar değişti sol ayna takıldı . Tavana file yerleştirdik . Jelikan yeri ve aparatı ayarlandı !
Yarın fren merkezi (bi arabamında freni tutsun) Komple kontroller istepne vs. vs. vs.
abi ha jerrycan ha jelikan ne farkeder sen anlıyosun benim nedemek istediğimi ya her nekadar istanbul da büyümüş olsamda içimdeki adanalıyı öldürmüyorum Seçimlerden önce kaçak katı çıktık iyi oldu şimdi tapuyu dağıtsınlar diye bekliyorum ...
abi ha jerrycan ha jelikan ne farkeder sen anlıyosun benim nedemek istediğimi ya her nekadar istanbul da büyümüş olsamda içimdeki adanalıyı öldürmüyorum Seçimlerden önce kaçak katı çıktık iyi oldu şimdi tapuyu dağıtsınlar diye bekliyorum ...
vinçte gönlüm warndan yanaydı ama çok pahalı geldi. t-max a hiç sıcak bakmadım. geriye tek seçenek tabor-9000 kaldı. bende onu aldım kdv dahil evraklı faturalı 915 dolara aldım...
vinç bugün atillaya (maslak özel oto) gidecek. bende pazartesi montaj ve çelik tampon için gideceğim. atillanın yaptığı tamponları gördüm. tek kelimeyle müthiş. tasarımı kendim buldun netten. atilla imal edecek...
açıkcası tampon fiyatı belli değil... modele göre değişecektir...
zaten warn artık ARB tamponunu ithal etmiyor. bence orjinal tampona verilen paraya yazık. çünkü verilen paranın yarısı kargo ve gümrüğe gidiyor... tabii şunuda var usta olmayan kişiler de tampon yapıyor ama hiçbir şeye benzemiyor..
bitsin fotoları eklerim ilk gezide de incelersiniz... sonra tekrar yorumlarız...
telsizi sitemize üye kasirga1 nickli mahmut beyden aldım...
kasirga1' Alıntı:
Bir kaç gün gecikme için kusura bakmayın.40kanal cb mobil am/fm danita 1640 markası cıhaz sıfır 150tl. alan42 el cıhazı am/fm 10x40 kanal yedek batarya kutusu araç çakmak soketi ve kılıfı kit halinde kutulu ve sıfır 175tl bu cıhazlardan bir kaç adet var bilginiz olsun.isteyen arkadaş olursa benimle temasa geçebilir
Boyadık boyadık endüstriyel siyah çok caf caflı oldu bugün fren ve elektrik tesisatını ayarladık bir iki eksiği kaldı yarın onları yapıcam pazar çıtırdaan bi test edicem
Fotoları koyarım makina maslak sanayide duruyo orda isteyen göre bilir