Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CJ7V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,666
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 459,464
Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

20 sene Giresun Jandarmada yeterince yorulmuşmudur, yoksa artık kendini aşmış lastik gibi mi olmuştur bilemem ;D
Son 3 senedir ihtiyarın emekliliğide epey hareketli geçiyor, kireçlenme felan yok ;D ;D ama CJ'lerin tipik hastalığı olan vincin altındaki tabla çatlamaya başlamıştı onu kaynattık, hemen hemen hepsinde vardır. Ben bir altına yatıp şaseyi kontrol edeyim

Etiketler

aracımın yükseltme kiti perşembe günü geldi,bende bugün yeni lastiklerini sipariş ettim 255/70/16 cooper ST/C MT,pazartesi serviste yükseltilecek akşamınada yeni lastikleri takılıcak
salı günü allah kerim

Fotoları enter tuşuna 2 defa basarak yerleştirseniz fotolar çıkar

Wolverine-Grand Cherokee' Alıntı:
Hayırlısı olsun ates sonunda ıstedıgın gıbı bır araca sahıp oluyorsun.yukseltme 2 inç degıl mı ?

evet 2' getlerle 3cm de lastikle toplamda 8 cm yükseliyor

anlaşıldı salı günü bana uyku yok gece etabı gözüküyor

plastik fren hortumlarını çelikleri ile değiştirdim.

aracın üzeinde nerde ne yağı varsa hepsini kontrol ettirdim gerekenlerin hepsini değiştirdim

bugün bizi iskenderuna erdoğan bey'e (totipotent) araç bakmaya götürdü gelirken de Belen'de kurtoğlu restauranttan sağa döndük orman yoluna girdik kömürçukuru-tahtaköprü-tanzıt yaylası-serinyol-antakya yaptık yolun yarısından sonra asfalt bitti çamur sis başladı o m den 1000 küsur metreye kadar tırmanıp oradan tekrar 80 m ye indik