KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
önce hanımla beraber iç tavan, koltuklar, döşeme olmak üzere, halı yıkama makinası ve özel bir ilaçla aracın içini bir güzel yıkadık. tüm plastık aksamı parlattık. sonra yıkamacıya götürüp bir güzel yıkadık. ordan servise giderek yağ, hava, mazot filtresini ve yağını değiştirdik. patlak olan ön amortisörü değiştirdik.
önce hanımla beraber iç tavan, koltuklar, döşeme olmak üzere, halı yıkama makinası ve özel bir ilaçla aracın içini bir güzel yıkadık. tüm plastık aksamı parlattık. sonra yıkamacıya götürüp bir güzel yıkadık. ordan servise giderek yağ, hava, mazot filtresini ve yağını değiştirdik. patlak olan ön amortisörü değiştirdik.
Baskıyı bilmem de balatayı değişirken garajlarda Balık balata var. Cevdet abi. Onda ambiyantlı daha geç yanan balatadan var. Tavsiye ederim. Bizim cj lerde hep oran alıp kullanıyoruz.
har top ve kapılar aldım..şu anda komple ayıklandı ve boya öncesi hazırlandı..pazatresi cj mi komple soyup boya işlemine başlıyorum..cj yine aynı renk olacak kapılarda aynı renk ama hard top araç içiylr uyumlu olsun diye bestop rengi olacak..üst krom bar dan bir tane de hard top için yapılacak..bende istersem hard top ile istersem best topla aracımı kullanacagım..
arabada bir ses vardı gezi sonrası vıjjjj diye , ön difransiyel sökülüp yağlandı ,bunuda başkan jeepin sahibi murat yaptı ve beni o iğrenç sesten kurtardı çok teşekkürler kardeşim