KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
geçen hafta kupayı 3 cm yükselttim toplamda standardına göre 10 cm falan yükselmiş oldusüspansiyon lastik ve kupa yükseltme ile, sis farları aldım taktım uzaktan kumanda aldım taktım, far amullerini osram cool blue ile değişip parklara led taktım aydınlatma rengi beyaz oldu, tüm iç aydınlatmadaki ampulleri de led sofitlerle değişip iç aydınlatmayı da daha güçlü ve beyaz yaptım
Ben bu hafta olarak yazıcam ....aracımda ki çürükler ve eksik olan parçaları belirledim..ve sırayla sepeti .hardtop u çıkardım. Biraz yamurda olsa tedbirimi alıp çürükleri kazıyıp. parça ve macun ile tamirini yaptım...
Ufak macun ve zımpara ugraşımdan sonra bişeylere benzedi bambam .....Dün daha hoş bişey le ugraştım otodöşeme kuması ve boru izolasyon için kullanılan süngerile barlara kaplama yaptım kahve rengi güzel durdu ...
Emre hayirli olsun.. Benim cj boyahanede akusu zayiflamis hastalik ya bunlarda mars dislisi takili kalmis Hu kadar masraf arasinda bide marsi bakima gonderdim