KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
evet abi aynen oyleydi aslında biz orayı yol zannetik meger degilmiş fotosu yok olsa demek istedigibi daha iyi anlardın çok karışık biryer agaçların arası falan
önder bey aklınızda olsun..vefa bozacısının yarış aracı cj satılık..üstünde 5.2 motor var...bizim murat ustanın orda duruyor..20 istiyorlar ama sıkı pazarlıkla baya düşer..aracınız içinde hayırlısı olsun..
önder bey aklınızda olsun..vefa bozacısının yarış aracı cj satılık..üstünde 5.2 motor var...bizim murat ustanın orda duruyor..20 istiyorlar ama sıkı pazarlıkla baya düşer..aracınız içinde hayırlısı olsun..
bencede kendin topla önder hocam ben canavara ufaktan anahtar vurmaya başladım birde hızlndıra bilsem sabırsızlanıyor insan kendi toparlaman yada toparlatman bir başka keyifli olur
en azından jaft ,mafsal,makas küpeleri, bırakmıyoruz ;D ;D ;D ;D
aslında paspasları takarken orjinal yerlerine taksaydık sorun olmazdı aracın okadar diklenipte paspası tekerin altına girecegi kimin aklına gelir 2 defenderdede paspaslar aynı şekilde
koptu
Arazide bıraktığımız parçaların yedekleri sandıkta mevcut. Takar devam ederiz ;D
Bu arada aklınızda olsun burada (Turhal) bir tane defender var motoru yok. Kupa da kesilmiş, zannederim defender 110. Alt takım filan parça gerek olursa kilo hesabı verecek.
Resmini çeker yarın koyarım.
Arazide bıraktığımız parçaların yedekleri sandıkta mevcut. Takar devam ederiz ;D
Bu arada aklınızda olsun burada (Turhal) bir tane defender var motoru yok. Kupa da kesilmiş, zannederim defender 110. Alt takım filan parça gerek olursa kilo hesabı verecek.
Resmini çeker yarın koyarım.
uzun zamandır calışmayan aracımı calıştırdım biraz dolaştıktan sonra park ettim tekerlekleri acılsın biraz hafta sonuda ormana salıcam yaratıgı toparlanmaya girmeden önce biraz daha dagıtayımki eksikleri daha iyi belli olsun