KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Göktuğ bak ben demiyorum
vereyim sana benim defenderi kurtul , boş zamanlarında sadece off roada gidersin ;D
ben aracı topladığımız günden beri hiç bir şey yapmadım bu başlığa yazacak bişey bulamıyorum
Bu güzel yorumlarınız için teşekkür ederim. Sabah 8 den akşam bu saate kadar elimden anahtar düşmedi. Yorgunluktan uyuyacağım. Güzel yorumlarınızla CJ ye binmekle ne kadar doğru bir karar verdiğimi daha iyi anlıyorum ;D ;D
Ya arkadaşlar ben farklı düşünüyorum, bu CJ lerin tamir ve upgrade işleri beni bağlıyor sanırım. Biz araca binmiyoruz sevişiyoruz sanki onunla ;D ya da onlarla diğer cj ile de bayağı uğraştık bugün. Kolay mı yarın Kaymakam beyi gezdireceğiz. Benim CJ den artanlarla diğer cj yi topluyoruz ;D Bugün arazi araçlarımıza neler yaptık sırasıyla..
Önce benim CJ
1- Ön kovan değişti. Kafası kırılan ön kısa aks değişti
2- Motor yağı değişti Bor katkısı koyduk
Gri CJ
1- Benim eski karbüratör tamir takımını değiştirip taktık.
2-Kırık makası değişti
3- 4 adet KNK50 ÖZKA 750/15 çavuş desen lastik takıldı
1 haftada gece 11 lerekadar çalışarak motoru ve direksiyon gurubunu sıfırladık en son dakka golunu 12 ader itici çubuklardan 1 tanesi 5mm kısa olmasıyla yedik bugün bir itici cubuk için 200 km yol katettim en sonunda buldum ama nihayetinde garajıma geri dönmenin mutlulugu var içimde bu gece rahat uyurum artık yarın kısa mesafede detaylı test var
Bu arada 15 jant çavuş desen yalnızca Özka da var sanıyorum.
Dış çap 780 mm
Tavsiye edilen jant ebatı 5.5 inç ama biz 8 inç e taktık. 8 kat hız limiti 40 km/h tubeless olarak kullanıyoruz..
Benim cj de 7-8 inç yazan lastiğe 10 inç jant var, biraz dikkatli kullanılırsa problem olmaz, 1 seneden beri ben kullanıyorum. Kaya için uygun değil ama haklısınız..