KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Defenderin arka diferansiyelinde uğultu var diye söktük bilyelerde hafif karıncalanma var diye madem sökmüşkenbütün bilye ve istavroz pullarını degişelim dedim ama parçaları alırken yanlişkikla arka yerine ön kovan bilyeleri almışız araç yarım kaldı yarın kargo ile doğru bilyeler gelecek akşam 18 den sonra toplayacaz
Bu pazar tamirle geçti cuma günü arkadaşın defenderi abilerimele beraber şanzımanında 1. vides sorunu ve yağ kaçakları yüzünden kapının önünmde indirdik gerekli parçalrı istanbuldan aldık bugün toplamaya başladık acelesi yok öğrene öğrene daha önce seriesleri ezberlemiştik ama defender şanzımanı hiç sökmemiştik bu sayede öğrenmiş oluyoruz araiz kısmını topladık vides kutusu yarım kaldı yarın akşam onada devam edecez
2 hafta oldu kıramadık. Yakında CJ nin arkasına " Bu araç ... gündür, usta yüzü görmemiştir" diye tabela asacağım. ;D size ufak bir cj kardeşliği videosu..
aracın vinç ini söktüm kömürlerini temizledim kömürleri basan yaylar kırılmış tam görevini yapmadıgı için güçsüz çalışıyordu yayları yeniledim bakımlarını yapıp tekrar yerine taktım gücü daha fazla oldu i
aracın vinç ini söktüm kömürlerini temizledim kömürleri basan yaylar kırılmış tam görevini yapmadıgı için güçsüz çalışıyordu yayları yeniledim bakımlarını yapıp tekrar yerine taktım gücü daha fazla oldu i