Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CJ7V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,666
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 461,511
Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

Pazar gunu focaya kampa gitmistim.aksam dondum.
Yolda ufaktan bir kesinti yapiyordu.
Ateslemeden olmasi lazim. Buji platin kontolu yaptim. Saglam gorunuyor.
Meksefe veya bobin ariza sinyali veriyor galiba.
Yedekler yanimda duzce yolunda sorun yaratirsa degistirecez artik.on teker canaklarinin yagini degistirdim.
Motor yaptiktan sonra antifiriz koymamistim.suyu bosaltim antifiriz ekledim.
Yaz vakti antifiriz koyulurmu demeyin
Hep radyator hemde blok su yollarinin kirec yapmasini engelliyor.
Avans ayari yaptim. Lpg ayari yaptim.
Ucundan kiyisindan temizlik yaptim. Yoruldummmm

Etiketler

bende aynen senin gibiarka koltugun sag tarafına dogru askı kayışını koltugun altından geçirip sırtlıgın arasından dogru ayarıyla sıkarak sabitledim..dedigin gibi çok kullanışlı ama biraz daha büyük olsaydı keşke..

birde aylak aylak palladiumda dolanırken bunu buldum

bugün üstünü kapatacagım..perşembe akşamı festival alanına gitmeyi düşünüyorum..ne olur ne olmaz diye en azından best top tentesi ile işi saglama almış olurum..

Arka makaslar çökmüştü, sökülüp düzeltildi. Arka şaft kasıntı yapmaya başladı, arazi şanzımanını aşşağıya aldım. Ön ile arkanın yüksekliği farklı oldu, öne ufak get koydum. Makas derken bir sürü iş çıktı. Aytuğ frenlerle ilgilendi araba sanayideyken; kaliper tamir takımları değişmiş, ön balatalar değişmiş, ön diskler torna ile düzeltilmiş, arka fren ayarı yapılmış. Cumartesi öğleden sonra başlayan işler dün akşam bitti, şimdilik.

bugun ( saat yaklaşık 16:30 civarlarında) ders çalışmaktan cok bunalmıltım aşaya inip bi 5 dk yoldaşıma bakiyim dedim sonra hazır inmişken sitede bi tur atiyim dedim sonra büyükderede oturduğum için hazır ewden cıkmısken bi kılıçpınar yolunu çıkıyim dedim yol okadar boş okadar toprak ve okadar bozuktuki kendimi gaza basıp yaklaşık 3 km toprakta gitmekten alıkoyamadım snra eve geldim ve discomu temizledim

Hava filtresini değiştirdim

Ynt: Bugün Arazi Arac?n?za Ne Yapt?n?z?

Ne kirletmisim beee
Temizle temizle olmuyor. Elimi attigim heryerden ya iki agizli anahtar ya camur toz cikiyor.
Yoruldum artik birakmak yok ise devam

yunus bager' Alıntı:
Boşyere uğraştın Tarık 2-3 bün içinde kararacaklar

Ben tinerli bezle siliyorum ilk günki gibi oluyor. Vaktiyle gittim beyaz marker kalem aldım. Ki bulana kadar göbeğim çatladı. Ve tam bi deli işi. Çiz çiz bitmiyor. Sonra bu tineri keşfettim. 5 dakkada işlem tamam.

alpaslanepli' Alıntı:
Ben tinerli bezle siliyorum ilk günki gibi oluyor. Vaktiyle gittim beyaz marker kalem aldım. Ki bulana kadar göbeğim çatladı. Ve tam bi deli işi. Çiz çiz bitmiyor. Sonra bu tineri keşfettim. 5 dakkada işlem tamam.

tiner ??? aslında arabada var tinerim. yanlış anlamayın çekmek için değil
bagaj yapıyorum onun için almıştım ne diyon yunus denemeye denermi bu saate gerçi apartmanın önüde karanlık ama
toz tutmaz demi tiner

Valla bu kalemle çizme işi hakketten deli işi.. Denemeye değer 5 dakikada bitiyor iş. Ama selülozik tiner ona göre sakın sentetik tinerle yapmayın. Birde bir beze damlatın. Parmağınıza dolayın. Parmağınızla ova ova sadece beyaz bölgelere değdirerek yapın. Tabi ben böyle yaptığım için bu şekil tarif ediyorum. Doğru bir şey yaptığım anlamına gelmez. Ama sonuç tetmin edici .. Demedi demeyin

Tarık valla güzel teknik olabilir denemediğim yöntem kalmadı asfalt boyasından tul kalemine kadar birkaç gün sonra lastik sanki isini dışarı veriyor hemen kararıyor ben lastikleri dehilde çamur paspaslarını halledebilsem iyi olacak

Bugün arazi aracınıza ne yaptınız?

Rock-slider çalışmalarına başladım
Proje aşamasında, netleşiyor....
Güzel olacak, güzel...