KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
arkadaşlar ben arabama 31x9,5 r 15 federal m/t lastik taktırdım gerçekten çok güzel duruyolar performansıda beni gerçekten çok memnun etti.Daha önce goodyear m/t kullanıyodum aralarında cok buyuk fiyat farkı vardı biraz araştırdıktan sonra federal i çok met ettiler gerçekten dedikleri kadar var mış goodyear larla giremediğim yerlere giriyorum ve performansı süper
lastik alacak arkadaşlara tavsiye edebilirim.şu anda federal markasının türkiye distribütörlüğünü mollaoğlu otomotiv diye bir firma yapıyomuş 2009 tarihi itibariyle.lastikleri merak eden arkadaşlar www.federalturkiye.com adresinden lastikleri inceleye bilir.
Arazi şanzımanını aşşağıya almıştım ama yetmedi, sanırım biraz daha aşşağıya alıcam, iş şaft değiştirmeye kadar giderse eski haline getiririm arabayı yani 2" yükseltilmiş haline.
Kesinlikle şaft problemlerini için çift kardanlı öneririm.Bende öyle bir açıda çalışıyor ki ,ne tırıltı ne bi kasma ya da balans yok.Ben şanslıydım ,hurdaların arasında buldum ,Yavuz abinin dediği gibi fiyat biraz uçuk.
Kesinlikle şaft problemlerini için çift kardanlı öneririm.Bende öyle bir açıda çalışıyor ki ,ne tırıltı ne bi kasma ya da balans yok.Ben şanslıydım ,hurdaların arasında buldum ,Yavuz abinin dediği gibi fiyat biraz uçuk.
Bende merak ettim bu çift kardan nedir ne değildir. Çok hafif uzun olsa sorun kalmayacak, o kadar ki sola dönüşte sorun yok, sağa dönerken ses yapıyor hafiften, (XJ.in ön diferansiyeli solda) Bir ıstavroz daha ekleyebilsem sorun kalmayacak.
büyük oglum radyötörden aniden işemeye başladı dün bugün 10 liraya italyan malı bi sıvı çatlak giderici aldım attım motor sıcak olacakmış yaa
e5 çıkdım bi uzadım bir saat gaz bastım şu anlık kesdi bakalım nekadar gider sonucu görecezz