KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
fiaytları performansına göre gerçekten süper. Duygusallığı konusunda bişey söyliyemem çünkü ebatları bilmiyrum.ama direk türkiye distribütörünle irtibata geçip fiyatları öğrenebilirsin. www.federalturkiye.com
Bende merak ettim bu çift kardan nedir ne değildir. Çok hafif uzun olsa sorun kalmayacak, o kadar ki sola dönüşte sorun yok, sağa dönerken ses yapıyor hafiften, (XJ.in ön diferansiyeli solda) Bir ıstavroz daha ekleyebilsem sorun kalmayacak.
Bugün bende yıkamacıların pek ilgilenmediği yerleri temizledim. Dün balkondan bakınca farkettim tavan sepetinde ve yedek lastikte bir karış toz var. Güzelce sildim temizledim.
bugun maslak oto sanayiye gittim
ulusotomotiv Ünal abini bi çayını daha içtim ve ön - arka cam için gezenbilir sticker ı aldım
huma oto ya gttim ve istediğim parcaların fiyatlarını aldım
garaj offroad dan nesimi abi ile konuşup fiyat aldım
sonnnnnnuuuuuççç : pazartesi off road modifikasyonu başlıyo
bugun maslak oto sanayiye gittim
ulusotomotiv Ünal abini bi çayını daha içtim ve ön - arka cam için gezenbilir sticker ı aldım
huma oto ya gttim ve istediğim parcaların fiyatlarını aldım
garaj offroad dan nesimi abi ile konuşup fiyat aldım
sonnnnnnuuuuuççç : pazartesi off road modifikasyonu başlıyo
Bugün araç muayeneye giderken söktüğümüz sis lambalarını tekrar yerine taktık ve
3 defenderede(izoff) izmit offroad gurubunun verdiği numara ve logoları yapıştırdık