KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Valla her gün uğraşamadığım ve titizlendiğim için uzun sürüyor....
Çok perişanlık çekiyorum ama imalatta.... imalat kaliteli oluyor ama ben bitiyorum.... Saçım başım toz toprak, kaynak yanığı, çelik talaşı.... Geçen gün arabanın altında matkapla çalışıyordum Ostim' de, altımda bi ıslaklık hissettim.... Yukarıdaki birisi dükkanının yıkıyormuş.... Bütün sular benim altımdaydı ;D
Fotoğraf felan çekemiyorum yani.... Fotoğraf, elini arkasına koyup iş yaptıran adamın işi.... İşi yapan adamın işi değil...
Sonuçları çekerim ama, ah bi bitirebilsem işi... Foto kolay....
bugün işim yoktu.aldım cj yi dükkanın arkasına hem festivalin hem geçenki kayışdagı turunun bütün kirini çıkardım bir güzel alt yıkama ve yaglama operasyonundan geçirdim..cj kendine geldi birazdan güzel bir cila geçecegim ;D
bugun büyük gündü
huma oto ya gidip;
-bilstein 2" amortisör ve yayları
-ön çelik tampon
-tmax 9500 vinç
-vinç aksesuarları ve kiti
-eğim ölcer
-havalı arka 24 freze diff lock
-hi jack kriko
-heavy duty rot borusu ve kolu
-kompresor
-karter muhafaza
aldım ve maslak atatürk oto sanayi 2. kısım 21. sokaktaki Garaj offroad dan nesimi ve hüseyin abiyle ön tampon, vinç ve karter muhafazasını taktık
bugun büyük gündü
huma oto ya gidip;
-bilstein 2" amortisör ve yayları
-ön çelik tampon
-tmax 9500 vinç
-vinç aksesuarları ve kiti
-eğim ölcer
-havalı arka 24 freze diff lock
-hi jack kriko
-heavy duty rot borusu ve kolu
-kompresor
-karter muhafaza
aldım ve maslak atatürk oto sanayi 2. kısım 21. sokaktaki Garaj offroad dan nesimi ve hüseyin abiyle ön tampon, vinç ve karter muhafazasını taktık