KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
bugun büyük gündü
huma oto ya gidip;
-bilstein 2" amortisör ve yayları
-ön çelik tampon
-tmax 9500 vinç
-vinç aksesuarları ve kiti
-eğim ölcer
-havalı arka 24 freze diff lock
-hi jack kriko
-heavy duty rot borusu ve kolu
-kompresor
-karter muhafaza
aldım ve maslak atatürk oto sanayi 2. kısım 21. sokaktaki Garaj offroad dan nesimi ve hüseyin abiyle ön tampon, vinç ve karter muhafazasını taktık
Hayırlı uğurlu olsun, BFG at yi alın dursun çok güzel lastik, derin çamur hariç heryerde iş görür, sessiz ve sağlam, kışa doğru agresif desenli ikinci el veya uygun fiyatlı MT alrsınız, ikisi bir arada 4-5 sezon gider, Tek mt alırsanız ikinci sezonu zor çıkartır, konforsuzluk ve güvensizlikte cabası olur.
2 seneden beri dokunmadığım fren balataları, kampana ve arka balatalar bir arkadaşın elinde fazla alınmış orjinal takım sayesinde değişiyor.. Fatsa ya gitti geldi maşallah tık yok.
Bende şimdi anladım geçenlerde gezimize katılan cj 5 neden durduğumuz yerde aracı yaslayacak yer arıyor diye stopta edemiyorki videse koysun malum lpg zor çalışıyormuş
Defenderkedi el firenide aksine fazla tutuyor jeep şaftı olsaydı şimdiyedek birkaç tane koparmıştım ;D ;D ;D
benim kara uşagın hararet göstergesi çok az kalkıyodu alışmışdım ama genede içim rahat etmedi gittim hararet muşurundandır diye muşur aldım taaaa ist diger ucundan bi heves geldim taktım ama bu sefer taktıgım muşursa ibreyi yerinden bile oynatmadı hüzran içinde kaldım ne yapmam gerekeceginide bilmiyom moralim bozuldu gezdirmedim bile cj yi
benim kara uşagın hararet göstergesi çok az kalkıyodu alışmışdım ama genede içim rahat etmedi gittim hararet muşurundandır diye muşur aldım taaaa ist diger ucundan bi heves geldim taktım ama bu sefer taktıgım muşursa ibreyi yerinden bile oynatmadı hüzran içinde kaldım ne yapmam gerekeceginide bilmiyom moralim bozuldu gezdirmedim bile cj yi
usta demeyelimde yarı usta olabilirim
termostat bozuk bile olsa genede normal su sıcaklıgını eski muşurla okudugumkadar okumam gerek acaba yeni muşurmu bozuk diyorum ama sanmam usa malı paketini ben açdım
usta demeyelimde yarı usta olabilirim
termostat bozuk bile olsa genede normal su sıcaklıgını eski muşurla okudugumkadar okumam gerek acaba yeni muşurmu bozuk diyorum ama sanmam usa malı paketini ben açdım