Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CJ7V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,666
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 459,601
Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

Ben ön dif havalandırmasının yerini biliyorumda, şanzmanların ve arka difin hortumları nerede bitiyor bilmiyorum...
Bilen var mı?
95 Grand Cherokee 5.2

Etiketler

3. Hortuma hiç dikkat etmedim. Ön diferansiyelin ki orjinal gibi geldi. Metale benziyor sanki, arka hortumuda en kaliteli olanla yeniledim. Birdahaki gidişimde tekrar kontrol ettiricem. Teşekkürler...

Kilit olsun olmasın,tüm 4*4 lerde farklı çap kullanmak sorun çıkarabiliyor.
Tabi bu sorunun boyutu,ne kadar süre ve hangi koşullarda kullanıldığına bağlı olarakta değişebiliyor.
Çünkü sonuçta araçta bir dengesizlik sözkonusu,öyle düşünün lütfen

İki çeker ve ön hublar acık bırak, küçük lastik öne tak ve en yakın lastikciya rahat gidebilirsin.

Mümkün kadar az 4 çeker kullan... zaten kullanmak gerekiyorza yer kaygan ve senin araça daha az zarar verebilir...

farklı lastik çaplarında olduğu için arka lastik patlasa bile önden söküp arkaya takmam gerekecek. Stepne lastiği kesin ön huplar serbest bir sekilde ön tarafa takılmalı.

ruhsati yeniledim, sonunda TD5 yaziyor ;D ama motor gucu 225 ;D

Fren ayarları yapıldı, el freni kampanasının balataları değişti. El frenini çekince arka lastikler kızaklıyor : ön diferansiyel havlandırma hortumu uzatıldı. Motordaki küçük yağ kaçakları giderildi. Hidrolik direksyon pompasının kayışı gerildi. Yağı suyu kontrol edildi. Arka vinç tanponu sparişi verildi Herşey bitti eve dönüldü. Ne var ne yok diye kaputu açtım ki bütün motor yağa bulanmış. Tekrar sanayiiye... Üst kapak ortadaki vidalı yerin dibinden çatlamış Aliminyum kaynağı yapıldı. Eksilen yağ tamamlandı, motor gazla araba suyla yıkandı... Gün yine sanayiide başladı sanayiide bitti...

geçen özenle temizlediğim çürüyen noktalarını tamir ettirdiğim ve en son üzerine pütür attırdığım bagajı bugün lpg montajı için biraz kirlettik ve borular için deldik biraz canım yandı ama motajı tamamladık

ilk denemeleri gayet başarılı ilerleyen günlerde duygusal olarak farkı da görürüz umarım

yeni yaptığım bagaj ile birlikte. yeni evimizin garajına girmeyecek diye endişeleniyordum ama garajı tamamlatıp arabayı içeri başarıyla soktuk artık bir garajımız var )

sol arka amortisör kırılmıştı onu yeniledik ve fren lambaları yanmıyordu elektrik tertibatı bakıldı ve hata giderildi. yağ ve buji değişimi yapıldı.

ata036' Alıntı:
teşekkürler kardeşim ne yaptın stickerleri yapıştırdınmı resim felan göremedik daha
britpart vinç konu başlığında
resimleri görebilirisin

çok teşekkür ettim sticker lar için herkes arabayı okuyor

Direksiyon mili mafsalları ve mazot filtresi değişti...

Rock Slider imalatımı sonunda tamamlayıp, monte ettim....

Alfonse' Alıntı:
Ben ön dif havalandırmasının yerini biliyorumda, şanzmanların ve arka difin hortumları nerede bitiyor bilmiyorum...
Bilen var mı?
95 Grand Cherokee 5.2
güncel