KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
yeni garajında ziyaret ettim kıratımı bi marşa bastım gaz verip sesini dinledim ) diyorki yarın dağlara çıkalım canım sıkıldı burda sabah erkenden tertemiz yıkayıp dağ yollarına çıkacağız kıratımla
Tarık benim akrabalar 70 den beri defenderci ama lakab olarak land diyorlar kaba da olsan hoşuma gidiyor ki land deyince herkesin aklına defender geliyor ;D
Tarık benim akrabalar 70 den beri defenderci ama lakab olarak land diyorlar kaba da olsan hoşuma gidiyor ki land deyince herkesin aklına defender geliyor ;D
abi banada burdakiler görünce landcı felan demeye başladılar ama sen ne dersen o olsun land diyorsan land olsun abim nede olsa gönüllerimizde yatan şey aynı
Dünki geziden sonra yağına suyuna baktım,Jant bijonlarını kontrol ettim birde bıcı bıcı yaptırdım... Motor yağ kapağının lastiği kopmuştu yenisini aldım...
Ben Perşembe günü imalatını bitirdiğim rock sliderlerı taktım...
Tar oto Tarkan abiden Rot Amortisörü almıştım. Ankara' ya 1 hafta kadar önce göndermişti, aracımda 1 hafta kutuda gezdirdiğim için bi faydasını görmediğim amortisörü yerine takmaya karar verdim. Koltukta duran bi amortisör, işe yaramıyormuş ;D
Skyjacker Sj7009 Heavy Duty Steering Stabilizer' i Cuma günü eskisiyle değiştirildi. Çok fark oldu çok....
Sorularıma bıkmadan, usanmadan cevap verdiği için, beni doğru ürüne yönlendirdiği ve güzel esnaflığı içinTarkan abiye buradan yeniden teşekkür etmek isterim.
Arka tampondaki basamaklar ve darbelikler söküldü, vinç tamponu yerine alıştırıldı, arka tampon ve vinç tamponunun arkası boyandı, tampon yerine takıldı komple boya için ve 12500 lük t max vinç siparişi verildi.