KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
4 istavrozlu kilit var bende önde. Lsd ayarında birşey. Diğer cj de de pullu var, terrano da ise balatalı. Özel katkı isteniyor. Özellikle benimki az miktarda su alsın çalışmıyor. Yağ kalitesini çok önemsiyor.
AA şimdi ayp ettin en önemli ortak noktamız fanatik olmamız bu yetmiyormu neyse şimdi biri gelecek fırça atacak ne yaptınız sayfalara diye
bende bugün defendere hiç bişey yapmadımkı sadece ölçü aldım 2 defenderide 3cm kadar yükseltmeyi düşünüyorum sanki ön taraf biraz basık duruyor benimkinin ,
İnsanların arazi aracı anlayışını anla o zaman. Bu kadar LR ile içiçesin. Hiç düşündün mü bir FL alsamda şöyle doya doya offroad yapsam diye.. Sanmıyorum..
İnsanların arazi aracı anlayışını anla o zaman. Bu kadar LR ile içiçesin. Hiç düşündün mü bir FL alsamda şöyle doya doya offroad yapsam diye.. Sanmıyorum..
hard top ve kapıların montajı bitti nihayet..şimdi kromdan tavan sepeti tasarlıyorum ..bakalım hem çok işlevsel hemde yakışlı bir sepet yapacagız ..inşallah..
dün kaçıran devirdaim pompası deiştir ama gene kaçırıyor sanırım doğru takılmadı. bugun ise lastikler takıldı arkanın fren papuçları orjinali duruyodu balata çaktırdık ön fren balatalarını da aldık.
hard top ve kapıların montajı bitti nihayet..şimdi kromdan tavan sepeti tasarlıyorum ..bakalım hem çok işlevsel hemde yakışlı bir sepet yapacagız ..inşallah..
Yürübe tuncay üstüne cj'ci tanımıyorum efsane cj'lerin tasarımcısı ilan edicez seni benim expolrerlada ilgilen artık azcık tut elinden ;D
Bu arada bende expo'ya cooper stt lastik aldım bide vinç atıcam bu kış başına kadar doğru tampom uygulamasına karar vermeye çalışıyorum...
Yürübe tuncay üstüne cj'ci tanımıyorum efsane cj'lerin tasarımcısı ilan edicez seni benim expolrerlada ilgilen artık azcık tut elinden ;D
Bu arada bende expo'ya cooper stt lastik aldım bide vinç atıcam bu kış başına kadar doğru tampom uygulamasına karar vermeye çalışıyorum...