KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Umut bu konu hakında çok konuşuldu ama benim diyeceğim tek laf şudur
ben o ford motorunu elarabasına bile koymam eğerki pumadan bahsediyorsak lafım yok (land rovere göre uyarlanmış ford motoru ) bu forumda puma motorlu araç sadese olsa olsa Reha beyde vardır gerisi rak rak rak
He bulabiliyorsan eğer 2,9 eski çıf lastik transit motoru herşeyine katlanılır
Umut bu konu hakında çok konuşuldu ama benim diyeceğim tek laf şudur
ben o ford motorunu elarabasına bile koymam eğerki pumadan bahsediyorsak lafım yok (land rovere göre uyarlanmış ford motoru ) bu forumda puma motorlu araç sadese olsa olsa Reha beyde vardır gerisi rak rak rak
He bulabiliyorsan eğer 2,9 eski çıf lastik transit motoru herşeyine katlanılır
bagaja lpg tüpü konduğu için koltuğu biri kullanım dışı olmuştu ve çıkarmak zorunda kalmıştık onun boşalan yerine göre bir avadanlık projesine başladık
akü bitmek üzereydi o beni yolda bırakmadan ben onu değiştirdim artık daha MUTLU'yum. Gerçi eskiden de MUTLU'ydum ama demek ki eski bir MUTLU'yla MUTLU'luk çok uzun sürmüyormuş
sanayiye gitmişken renkleri solan farlarımı parlatacak biri var mı diye baktım onu da buldum istediğim gibi olmadı ama idare eder oldu.
Bir hafta kadar önce bende akü değiştirdim. 70 küsür amper, AC Delco, 3 yıl garantili.
Önceki gün göstergenin arasından kart düşmüştü içeriye.
Dün otoparkta kartı alabilmek için söktüm, söktüm, söktümde söktüm. Bütün göğüs dağıldı ;D Sitenin kapıcıları ağlayacak gibi oldular yanımda ;D İş bitince bitane vida arttı, onunda yerini biliyorum, fabrika fazla koymuş zati ;D Zaten iyi usta vida arttırandır, di mi? ;D
Sökmüşken Ergun abi' nin önceden bahsettiği saat temizleme işini de yaptım. İçini açtım, ampülleri, ibreleri felan parlattım, pırıl pırıl şimdi... Gece gözümü aldı, reostadan kıstım ;D
Bide otomatik far için ışığı, karanlığı algılayan sensörü temizledim. Otoparka felan girince şıp diye yanıyor şimdi beklemeden.....
Sırada VIC modülünün ve kalörifer/AC kontrol modülünün sökülüp temizlenip, ışıklarını parlatmak var