Ynt: Bugün Motorcu Kardeşlerimiz, Abilerimiz ve Ablalarımız İçin Ne Yaptın
Selamlar Dostlar.... Kocaeli'den sevgiler selamlar hepinize.. Hepimizin müzdarip olduğu konu tekrar gündeme geldi.. Yukarıda yazılanların hepsi doğru ve hem otomobil kullanıcısı ve motosiklet kullanıcısı olarak katılıyorum ve yürekten destekliyorum. Kocaeli'den tam destek...
Fakat küçük bir öz eleştiri yapmak istiyorum. Ben Motosikletle hiçbir alakaları olmayan, aktif olarak sanatsal faaliyetlerle uğraşan bir grubun üyesiyim. Motosikletimle ilk defa gittiğimde grup toplantısına bazı ufak tefek eleştirilerle karşılaştım. Benle alakalı değil ama başka motosiklet kullanıcıları ile ilgili. Bu sitede öyle kişileri olduğuna inanmıyorum ama grubumdaki arkadaşlarım, motosiklet kullanıcılarının yollarda yaptıkları bazı hareketler, kural ihlalleri ve otomobil kullanıcılarını zor durumda bırakmaları bazı kesimlerin tepkilerini üzerimize çekmekte. İki tane kendini bilmez terbiyesizin yollarda motosikletleri ile yaptıkları, bütün motosiklet kullanıcılarını aynı kefeye konmasına neden oluyor. Bu konu daha fazla da uzatılabilir fakat burdaki birçok tecrübeli motosiklet kullanıcıları ne demek istediğimizi çok iyi anlamıştır. Örneğin son katılıdığım bir motosiklet festivali, bir daha motosiklet festivallerine katılıp katılmamam konusunda soru işaretleri yarattı bende... Diyoruz ki otomobil kullanıcılarını bilinçlendirelim, uyaralım... Peki bizi kim bilinçlendirecek, uyaracak??? Bu yazıma birçok tepki yazısı geleceğini biliyorum fakat bu öz eleştirinin bu site çatısı altında toplanmış, aklı başında motosiklet kullanıcılarını kapsamadığını belirtmek isterim, gerçekten çok değerli arkadaşlarımız var burda..
Kocaeli'den Tam Destek
Murat VURAL