Bugün Neden Mutsuzuz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan rechargeable Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 115
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,834

rechargeable

Kamp III
bugün kendinizi nasıl hissediyorsunuz konulu başlıkta çoğumuzun (ben de dahil) genellikle mutsuz olduğunu okuyorum. bu başlıkta bunun nedenlerini ve çözüm yollarını paylaşalım mı?

Etiketler
Ynt: Bugün Neden Mutsuzuz

çok güzel düşündünüz, sıkıntılar paylaşınca azalırmış...keşke birde mutluluğumuzu paylaşacak başlık açsaydınız,mutlulukta paylaşınca çoğalırmış:smiley: diyorlar

:smiley: aklıma gelmedi diil aslında. ama çoğumuzun durumunun olumsuz oluşundan önceliği buna vermek gerektiğini düşündüm. umarım hepimiz iyi oluruz ve bu başlığı söylediğiniz şekilde değiştiririz ilerde.:smiley:

geçmiş olsun, yapabileceğimiz birşey varmı? fatoş hanım.. keşke yakında olsamda işlerinize yardım edebilsem....

Sağolun Sebiha Hanım, ilginize çok teşekkürler ama sanırım sorun ruhumda :smiley:, son zamanlarda çok bunaldım.

inanın hayat sıkıntıyla geçirilmeyecek kadar kısa,yıllar öyle bir çabuk geçiyorki, zaman değerli, kendinizi pışpışlayın üzülme deyin herşey yolunda bunlarda geçecek deyin, ben kendimi hep öyle avuturum işede yarar:smiley:) hatta omuzumu okşarım hadi sebihaaa sen nelere göğüs gerdin bunlar ufak işler derim:smiley:)))))))))

topralayacağım inşallah, ben de genellikle yapı olarak kolay kolay pes etmem ama şu an orta yaş sendromu herhalde benimki de :smiley: bir de bel fıtıklarım nedeniyle geçen seneden beri fazla sosyal faaliyette bulunamadığım için çok bunladım herhalde. Hayatım ev, iş ve hastane arasında geçer oldu.

doktorum.en iyi yerlerde çok zor eğitimlerden geçtim.fakülte ihtisas derken sonrasında tayin olduğum yerlerde çok zor şartlarda çalıştım.hayatımın genelinde işim yüzünden kötü uyudum,kötü beslendim, kötü olaylarla karşılaştım.yaşantımın büyük kısmında mesleğim gereği eve gidemedim. tükenmişlik sendromu yaşadım.hayatın kontrolü çoğu zaman elimde değildi. sonra herşeyi bırakıp kendime toparlanmak için zaman tanımaya karar verdim.şimdi diplomaları rafa kaldırdım ve antidepresanlardan fayda bekliyorum.

tam ben de oynatmaya az kaldı doktorum nerde diyecektim ki :smiley:........

Cem bey, antidepresanlar kilo aldırmaktan başka bir işe yaramıyorlar :smiley:, siz iyisi mi trekking gruplarına katılın. En iyi tedavi doğa. Ben de biraz daha toparlanayım öyle yapacağım :smiley:.

Fatoşşşşşşşş kalk... koş koşşş.. gezmeye gidiyoruz :D
ben senin belini sen benim bacağımı tutuacaksın.
Kuşlar ötüyor dışarda süper hava var. bahar göz kırpıyor :D

bugün mutlu olasım var vallahi

eftaLYa' Alıntı:
Fatoşşşşşşşş kalk... koş koşşş.. gezmeye gidiyoruz :D
ben senin belini sen benim bacağımı tutuacaksın.
Kuşlar ötüyor dışarda süper hava var. bahar göz kırpıyor :D

bugün mutlu olasım var vallahi

aynen katılıyorum sana canım, inadına koşalım bence de :D, yalnız bir de Cem Bey var onu da alalım aramıza ;D baksana antidepresanlardan medet umuyor :D

kilo aldım hakkaten :smiley: ben de yıllarca saçma buldum bunları kullanmayı ama psikiyatrist bi arkadaş kandırdı beni. onu gücendirmeyim bi işe yaradığını düşünsün diye başladım :smiley:

psikiyatrist le olacak iş değil bu :smiley:, ilaçlar uyuşturuyor ama çare olmuyor ne yazık ki, zaten sorun kafamızın içindekiler değil mi, önemli olan onları değiştirebilmek. Siz iyisi mi psikolog a gidin, biraz terapi görün ve dediğim gibi trekking gruplarına katılın. Doktor değilim ama tecrübe konuşuyor :smiley:...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR