Bulgaristan Gezisi İçin Plan Yapmaya Çalışıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ali_kahvecix Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,629

ali_kahvecix

Yeni Üye
Merhaba Arkadaşlar eşimle beraber Bulgaristan'a gitmek istiyoruz, schengen vizemiz var. Varnaya gidiş için ve Sofyadan da dönüş için otobüs bileti aldık. 3 gün kalacağız ilk gün Varna'da olacağız, son gün ise sofyada, acaba nasıl bir gezi planı yapabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim

Etiketler
Ynt: Bulgaristan Gezisi İçin Plan Yapmaya Çalışıyorum

Merhabalar,

Öncelikle Bulgaristan'da yaşayan biri olarak size birkaç fikir vereyim. Tahminimce 3 gün sizin için az bir süre olacaktır.Hem Sofya’yı hem Varna’yı bu kadar az bir sürede gezmeniz biraz zor. Ama arabanız var ise çok daha rahat bir gezi olur diye düşünüyorum. Hepimizin bildiği gibi izin almak gerçekten de zor bir iş. Altınızda arabanız var sa size tavsiye edebileceği yerler var.

Varna'nın kuzeyinde Kaliakra burnuna gidebilirsiniz.

http://www.barkurt.com/2012/10/kaliakra-burnu-kavarna-bulgaristan

Sofya da mutlaka Vitoşa Milli parkına uğrayın derim.

http://www.barkurt.com/2012/09/sofyanin-incisi-vitosha-milli-parki-bulgaristan[/url]

Bir de Varna yakınlarında yine Balçık sarayı var.

http://www.barkurt.com/2012/10/balcik-sarayi-bulgaristan

Genel anlamda buraları görebilirsiniz

Daha detaylı bilgi için Bulgaristan gezisi sitemi ziyaret edebilir www.barkurt.com veya benimle direk irtibata geçebilirsiniz.

ARACINIZLA BULGARISTAN A GIRERKEN YESIL SIGORTA VE VIGNETTE ALMAYI UNUTMAYIN.
KIMSE BIZE VIGNET ALIN DEMEMISTI AZ KALSIN POLISTEN CEZA YIYORDUK.GUMRUKTE SOYLEMIYORLAR.
3 EURO'DUR UCRETI.10 EURO ISTEYENLERE SAKIN ALDANMAYIN.5 EUROYA ALMISTIM BEN. 2 EURO KAZIKLANMISTIM.LUTFEN ALDANMAYIN.

DÖNÜŞÜ DE BULGARISTAN'IN SLIVENGARD ŞEHRİ ÜZERİNDEN YUNANISTAN A DA UĞRAYIP YUNANISTAN I DA GEZEBİLİRSİNİZ.

2 GÜN SONRA BULGARISTAN DAYIM.DILERSENIZ BERABER GEZEBİLİRİZ.SAYGILAR

bildiğim kadarıyla bulgaristana şengen vizesi ile girecekseniz 3 gün kalma izni veriyor ve aynı kapıdan çıkmamanız gerekiyor. bir araştırın derim

yunanistan snır kapısından çıkabilir.
slvengrad 15 km yunanistan sınır kapısına.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.