Bull Bar yapım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan parsbrujah Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 12
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,953

parsbrujah

Ana Kamp
Arkadaşlar İzmir'de bildiğiniz araç önüne Bull bar tarzı demir tampon hazırlayabilecek usta varmı acaba ?

İstediğim aynen resimdeki örnek gibi

dsc0180i.jpg

Etiketler
Ynt: Bull Bar yapım

Çok zor şeyler soruyorum galiba gezenbilir forumlarında ne yazsam ne sorsam derin sessizlik sonu ???

İzmir ve/veya civar illerde bull bar yapan herhangi bi yerde olur arkadaşlar :-\

Erhan bey günaydın ...en azından ben cevap vereyim dedim.. ;) istediğiniz bullbarı izmir de bildiğim kadarı ile yapan usta yok size en yakın yer bence Antalya da AHMET07 kardeşimdir...yaptığı bir sürü örnek vardır ..sitede biraz sayfaları karıştırırsanız bulabilirsiniz... yada istanbul a geleceksiniz burada yapan baya değerli ustalar mevcut ...sizin tercihinize kalmış....kolay gelsin...İstanbul için yardım isterseniz sayfadan haberleşebiliriz......

Bülent Bey çok teşekkür ederim ilginize :smiley:

Antalya yada İstanbul'a gitmem bu dönemde çok zor :-\ Acaba benim araç atölyede olmadan uygun bir şekilde malzeme hazırlanabilirmi ? Birde montajı nasıl olucak ben yapabilirmiyim ?
Bu sorular yüzünden İzmir ve çevresini düşündüm aslına bakarsanız.

Erhan bey günaydın.. :smiley: valla normal şartlarda eli sağlam bir demir ustası bu işi yapabilir ama baştan iyice anlatmanız lazım ve ölçülerin hassas bir şekilde alınması lazım gerisi el becerisi zaten...yine de siz yapmak istediğiniz işi ustaya güzelce anlatın(MÜMKÜNSE FOTOĞRAF ÜZERİNDE) sonra da işe girişin gerisi kendiliğinden gelir en fazla 2 kere yaparsınız problem değil.....sadece demir işi bittikten sonra güzelce kumlatmanızı tavsiye ederim ...üstünede güzel bir boya işlem tamamdır....amaaa izmirde kumlamacı varmı onu bilemiyorum.....sakın ola kumlama yapmadan boyamayın 6 ay sonra paslanma başlar sök tak işlemini baştan tekrarlarsınız bunu da pek tavsiye etmem.....kolay gelsin.....

Bülent Bey o ustayı bi bulsam :smiley:...

Arkadaşlar Gezenbilir İzmir,Aydın,Manisa Üyelerinden hiç birimizin aracında bull bar yokmu ? :smiley:

ankarada yapan yer var..hem imalatçı hemde montajı yapıyor...bende 2000 grand cherokee var.. 200 tl ye takarız demişti..hemde çelik boru...sevgiler

İzmir sanayide bir yer ile anlaştım. Bugün teslim alıcam bir aksilik olmazsa. Bittiği zaman resimleri paylaşacağım :smiley:

Cep telefonuyla gece karanlıkta çektim. Daha yapılacak işleri var. Plakalığı iptal edip vidalamayı düşünüyorum. Sisler daha bağlanmadı 2 tane daha eklenicek hangi şekilde yerleştireceğim belli değil vs vs.

Karanlıkta siyah bull bar kaybolmuş gibi duruyor. En kısa zamanda gündüz resimlerini çekip ekliyeceğim.

26102011449.jpg

Gündüz birkaç resmini çekebildim :smiley:

Resimlerde 2 adet sis farı var ama bugece 4 oldu sayısı :smiley:

27102011451.jpg

27102011456.jpg

Bağlantılar sağlam olsun istedim. Destek ayakları 14 milim malzemeden borularda 4 milim malzemeden yapıldı. Sadece şasiden destek almadık. Her iki yanda çeki kancaları var onlardanda destek aldık. Böylece demir tampon üzerindeki U kilitler süs için değil gerçekten aracı çekmek için kullanılabilir.

27102011455.jpg

27102011452.jpg

27102011453.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR