Bunlar Arazi Araçlarının Şahı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan turoktr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 28
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,691

turoktr

Ana Kamp
Yer
Ankara
Offroad araçların şahı Dodge Power Wagon. Bayılıyorum bu araçlara
İlk yazan ben olayım.Başlangıcı bu resimlerle yapalım.

1954 Dodge-power-wagon.jpg

1962 Dodge WM300 Power Wagon.jpg

1953 Dodge Power Wagon Crew Cab.jpg

Etiketler

Ynt: Bunlar Arazi Araçlarının Şahı

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-arazi-araclari-dodge-1955-model-4-4-antika/detay?

bir tanede üst resimlerdekinden vardı ama ilanını bulamadım. Geçenlerde sildim kayıtları aklım kaymasın diye.:smiley:):smiley:)

Ancak araba istanbulda akaretler tarafında bir taştan yapılmış bir depoda duruyordu. ve fiyatı 10 bin liraydı.sahibindende ilanı vardı dediğim gibi silmişim :smiley:):smiley:)

ibrahim bey sanırım m37. Ben askerdeyken ördek doç derlerdi.1997'de. sonra yok ettiler taş gibi arabayı.

Yiğit Fırtına ONARAN American Car Kuşadası

yukarda belirttiğim kişide hurdaya ayrılmış birtane 63 vardı, telefonu silinmiş sahibindende.

Yeni nesil bilmez bu arabaları.
Çok güçlü araçlardı. Kasayı doldur,
arkaya da iki araç bağla bana mısın demez çekerdi rampada.
Aracın duruşu karizma.

bende bunlardan var bir adet (oyuncak o bile 4x4)
araçların gerçeğinin resmini daha yeni görüyorum süperler imiş

1940ların başından 1960 ların ortalarına kadar üretimleri devam etti.
2. Dünya savaşı ve sonrasında önce ABD sonra da başta Türkiye olmak üzere birçok NATO üyesi ülkede uzun yıllar kullanıldı.
Hani abartmak gibi olmasın ama taş gibi derler ya işte öyle sağlam ve karizmatik bir araç.

Üstteki resimler sivillere satılan askeri araçların boyanıp parlatılmış halleri.
Fakat gerek motor güçleri ve gövdeleri gerek ise yürüyen aksamları o kadar sağlam ki
daha çok yeni araba eskitir bunlar. Cicili bicili görünümlü yeni modellerin çoğu yaşamlarını
bitirir, bunlar ayakta kalmaya devam eder. Görüyorsunuz işte.

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,919
Kayıtlı Üye Sayımız
166,700
Kaydolan Son Üyemiz
olcayozan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR