KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Bunların Yaptığı Off-Road İse Biz Ne Yapıyoruz
Vallahi ne yalan söyliyeyim istanbulun kuzeyinde karadeniz kıyılarına gittiğimde orada yüzlerce göletler vardır ve içinde bunlara benzer yüzlerce şeyy neydi ya onların adı biri manda diyor başka birileri çamış ;D ;D hah aynen onlar gibi bunlar başka neye benzetebilirimki. ömrünü şu araçları adam edecem diye uğraş vermiş bir usta olarak.
şimdi sorun onlarmı çamışlardan öğrendi yoksa çamışlarmı bu araçları sık sık böyle görüpte aynen yapmaya başladı acaba hangisi doğru???
Yalnız son resme bakıyorum bakıyorum o arabanın nasıl temizleneceğini düşünüyorum gözümde büyüyor arkadaşlar istanbuldaki sel felaketinde bundan daha az çamura maruz kalmış araçları pert ettiler bunlar kim bilir ne olur böyle bir aktiviteye katıldıktan sonra başvuracan sigortacına aracım sel maduru oldu deyip çekileceksin ;D ;D ;D
.com' Alıntı:
istanbuldaki sel felaketinde bundan daha az çamura maruz kalmış araçları pert ettiler bunlar kim bilir ne olur böyle bir aktiviteye katıldıktan sonra başvuracan sigortacına aracım sel maduru oldu deyip çekileceksin ;D ;D ;D
İşte bunlar az yapılmadımı sanki ,benim 40 yıla yakın mercedes ,bmw ustalığımı bırakmamın sebeblerinden en önemlilerinden birside bu konudur.
ha bu arada , .com bey kardeşim deliliğinizin sebeb sayısı 3 e çıkmış bulunuyor. bunuda gezenbilir li olmanıza bağlıyorum ;D , ayrıca sitenizde birkaç dakikalık gezinti yaptım. çok hoş hazırlanmış fakat merak ettiğim bir şey ise neden türkçemizde bulunmayan w harfi kullanılmış ? ister buradan isterseniz özelden açıklarsanız sevinirim.
KEMAL
Katılıyorum. çünkü ben mesleğimi çok zengin bir ülkede icraa ederken bunları yaşamış biriyim. amma herşeyin bir sınırı .dozu olmalı sonrada ona muhtaç olunucağı günlerde vardır. ayrıca insanoğlunun çabuk unutmak gibi bir amansız hastalığıda var.
1975 yıllarında bir müşterim 8 silindirli şavrolesi ile edirneye meriç nehrinin kenarına her hafta sonu istanbuldan kalkıp gidiyordu. nemi yapmaya ? tabiiki bir şişe rakı içmeye. sonramı ne oldu ne olucak herşey karne ile alınır oldu,geceden benzincide yatıp ertesi günü sadece 10 litre benzin alabilmek için hey gidi günler heyyy.şu günlere şükür etmesini bilellim.
saygılar
yapmayın bu kadar acımasız olmayın bizlere
bizden de çok güzel görüntüler var http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=39727.0
ama biz işi abartmıyoruz kendimiz ve arabamızı seviyoruz ;D
yapmayın bu kadar acımasız olmayın bizlere
bizden de çok güzel görüntüler var http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=39727.0
ama biz işi abartmıyoruz kendimiz ve arabamızı seviyoruz ;D
evet doğru söylüyorsunuz ama biz fotoğraflardakiler gibi abartığımız an bir daha kendimizi nasıl toplarız ben düşünemiyorum