Bunların Yaptığı Off-Road İse Biz Ne Yapıyoruz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan .com Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 31
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,044

.com

Zirve
Yer
Ankara
Ya da biz Off-Road yapıyorsak onlar ne yapıyor ::smiley: ::smiley: ;D ;D

486.jpg

487.jpg

488.jpg

489.jpg

490.jpg

491.jpg

492.jpg

493.jpg

494.jpg

495.jpg

496.jpg

498.jpg

499.jpg

502.jpg

501.jpg

Etiketler
Ynt: Bunların Yaptığı Off-Road İse Biz Ne Yapıyoruz

Vallahi ne yalan söyliyeyim istanbulun kuzeyinde karadeniz kıyılarına gittiğimde orada yüzlerce göletler vardır ve içinde bunlara benzer yüzlerce şeyy neydi ya onların adı biri manda diyor başka birileri çamış ;D ;D hah aynen onlar gibi bunlar başka neye benzetebilirimki. ömrünü şu araçları adam edecem diye uğraş vermiş bir usta olarak.
şimdi sorun onlarmı çamışlardan öğrendi yoksa çamışlarmı bu araçları sık sık böyle görüpte aynen yapmaya başladı acaba hangisi doğru???

teşekkürler.com :D

Yalnız son resme bakıyorum bakıyorum o arabanın nasıl temizleneceğini düşünüyorum gözümde büyüyor arkadaşlar istanbuldaki sel felaketinde bundan daha az çamura maruz kalmış araçları pert ettiler bunlar kim bilir ne olur böyle bir aktiviteye katıldıktan sonra başvuracan sigortacına aracım sel maduru oldu deyip çekileceksin ;D ;D ;D

bunu bence kısa bir açıklaması var.
Para ve imkan :smiley:

evet bende sizlerle aynı fikirdeyim. paranın gücü adına.

.com' Alıntı:
istanbuldaki sel felaketinde bundan daha az çamura maruz kalmış araçları pert ettiler bunlar kim bilir ne olur böyle bir aktiviteye katıldıktan sonra başvuracan sigortacına aracım sel maduru oldu deyip çekileceksin ;D ;D ;D
İşte bunlar az yapılmadımı sanki ,benim 40 yıla yakın mercedes ,bmw ustalığımı bırakmamın sebeblerinden en önemlilerinden birside bu konudur.
ha bu arada , .com bey kardeşim deliliğinizin sebeb sayısı 3 e çıkmış bulunuyor. :D bunuda gezenbilir li olmanıza bağlıyorum ;D , ayrıca sitenizde birkaç dakikalık gezinti yaptım. çok hoş hazırlanmış fakat merak ettiğim bir şey ise neden türkçemizde bulunmayan w harfi kullanılmış ? ister buradan isterseniz özelden açıklarsanız sevinirim.
KEMAL

CJ7V8' Alıntı:
bunu bence kısa bir açıklaması var.
Para ve imkan :smiley:
Katılıyorum. çünkü ben mesleğimi çok zengin bir ülkede icraa ederken bunları yaşamış biriyim. amma herşeyin bir sınırı .dozu olmalı sonrada ona muhtaç olunucağı günlerde vardır. ayrıca insanoğlunun çabuk unutmak gibi bir amansız hastalığıda var.
1975 yıllarında bir müşterim 8 silindirli şavrolesi ile edirneye meriç nehrinin kenarına her hafta sonu istanbuldan kalkıp gidiyordu. nemi yapmaya ? tabiiki bir şişe rakı içmeye. sonramı ne oldu ne olucak herşey karne ile alınır oldu,geceden benzincide yatıp ertesi günü sadece 10 litre benzin alabilmek için hey gidi günler heyyy.şu günlere şükür etmesini bilellim.
saygılar

Kemal beyin dediğine katılıyorum hey gidi günler heyy...
Allah şaşırtmasın işte,nereye harcayacağını bilemiyorlar...

Bunlar olimpik havuzda yüzüyor bizde çocuk havuzunda can simidiyle yüzüyoruz ;D ;D

yapmayın bu kadar acımasız olmayın bizlere
bizden de çok güzel görüntüler var http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=39727.0
ama biz işi abartmıyoruz kendimiz ve arabamızı seviyoruz ;D

yapmayın bu kadar acımasız olmayın bizlere
bizden de çok güzel görüntüler var http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=39727.0
ama biz işi abartmıyoruz kendimiz ve arabamızı seviyoruz ;D

evet doğru söylüyorsunuz ama biz fotoğraflardakiler gibi abartığımız an bir daha kendimizi nasıl toplarız ben düşünemiyorum :eek:

Bu offroad değil ya, yol pickup'ın içine girmiş buna roadtoin denmeli veya başka bir terim bulunmalı.

SabriARIKAN' Alıntı:
Bu offroad değil ya, yol pickup'ın içine girmiş buna roadtoin denmeli veya başka bir terim bulunmalı.

Çok şık benzetmeler çıkıyor ortaya Allah da sizi güldürsün ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,069
Kayıtlı Üye Sayımız
166,817
Kaydolan Son Üyemiz
ferhanaksoy

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR