ya egede vardır böle yerler hep antik eminim orayı gördüğüme ondan zaten böle dellendim
gdip egeyi gezesim geldi
assos girişine çok benzetmiştim değilmiş dur bakalım neresi olacak
sağdaki taş ağıl Tahtalı kuşlar köyüne girişine de benziyor
Ege bölgesinde çok ünlü bir karşımızdaki kemerden içeri girdikten bir kaç km sonra sağımızda kalıyor ve aniden görüyoruz. şayet 75 tl 1 saatliğine kıyabilirseniz paraya vede yüreciğinize hatta havadan bile izleme şansınız var
şurası çok önemli bir ipucu.
ben böyle bir yer bilmiyorum
muhtemelen balonla ya da paraşütle gezinebilecek bir yer
s.n Recep bey hoş geldiniz umarım iyisinizdir kıyıcığından hemşerim sayılırsınız siz bursa ,ben balıkesir. şimdi sizden vermiş olduğunuz cevaplardan birine karar vermenizi istirham ediyorum.mı mu ekleri kullandığınız zaman ben doğrular isem tabi ki ben bilmiş olucam.son kararıızı veriniz.saygılar,sevgiler.
Bu arada bütün yarışmacı veya katılımcı arkadaşlardan bir ricam bir isim verdiğiniz zaman mutlaka onun nereye ait nereye bağlı olduğunu yazarsanız yanlış anlaşılmaya mahal vermemiş oluruz .
örnek: Karahıdır. şimdi bu isimden bursandan tutun kırıkkaleye kadar bir çok yerde olabiliyor ve soruyu soran açısından da acaba sorusu oluşuyor yani benim sormuş olduğum yerin diğer bir adıda bu olabilirmi diye düşünmektan insan kendisini alamıyor.
doğru örnek: Bursa ,karahıdır
hepinize saygılar,sevgilerim ile...
Kemal Bey merhaba,
Evet Denizli demek istedim ama Karahıdır değil yanlış yazmışım Karahayıt demek istemiştim,hep buraya nedense Karahıdır diyesim geliyor ;D
Kemal Bey merhaba,
Evet Denizli demek istedim ama Karahıdır değil yanlış yazmışım Karahayıt demek istemiştim,hep buraya nedense Karahıdır diyesim geliyor ;D