adrenalim Zirve Mesajlar 1,086 Tepkime Puanı 1 13 Ara 2009 #5,169 Ynt: Burası Neresi? yeşil sahalara geri döndüm, soru yok muuuuuuu?????????
E egeli Ziyaretçi 16 Ara 2009 #5,170 Ynt: Burası Neresi? Üç gündür kimseden ses çıkmadı.. Bari biz soralım.. Burası neresi?
Nursel Kamp III Mesajlar 817 Tepkime Puanı 0 16 Ara 2009 #5,171 Ynt: Burası Neresi? egeli' Alıntı: Üç gündür kimseden ses çıkmadı.. Bari biz soralım.. Burası neresi? Genişletmek için tıkla ... Dağları Toros dağlarına benzettim :-\
Ynt: Burası Neresi? egeli' Alıntı: Üç gündür kimseden ses çıkmadı.. Bari biz soralım.. Burası neresi? Genişletmek için tıkla ... Dağları Toros dağlarına benzettim :-\
yasarergun Dünyayı değiştirebilirsin Mesajlar 3,414 Tepkime Puanı 360 Yer Antakya-Hatay ama O bir Antep'li :) Web www.yiyenbilir.com 16 Ara 2009 #5,172 Ynt: Burası Neresi? bence göl kenarı
hasanfb JEEP ˙·٠•★ Mesajlar 3,179 Tepkime Puanı 7 Yer TÜRKİYE--İSTANBUL Web www.offroadtr.com 17 Ara 2009 #5,175 Ynt: Burası Neresi? Antalya Isparta arası bir yola benzettim bende...
S soba Yeni Üye Mesajlar 2 Tepkime Puanı 0 18 Ara 2009 #5,179 Ynt: Burası Neresi? Avlan Gölü o zaman.
E egeli Ziyaretçi 18 Ara 2009 #5,180 Ynt: Burası Neresi? Evet..Finike-Elmalı karayolu üzerinde Avlan Gölü yeni adıyla Göltarla.. Köylüler, tarla kazanmak amacıyla gölü kurutmuşlar. Ancak, istedikleri verimi alamayınca, tekrar su tutmaya başlamış. İlginç yönü, karayolunun gölün ortasından geçmesi... Eeee... Yeni soruyu bekliyoruz....
Ynt: Burası Neresi? Evet..Finike-Elmalı karayolu üzerinde Avlan Gölü yeni adıyla Göltarla.. Köylüler, tarla kazanmak amacıyla gölü kurutmuşlar. Ancak, istedikleri verimi alamayınca, tekrar su tutmaya başlamış. İlginç yönü, karayolunun gölün ortasından geçmesi... Eeee... Yeni soruyu bekliyoruz....
S soba Yeni Üye Mesajlar 2 Tepkime Puanı 0 19 Ara 2009 #5,183 Ynt: Burası Neresi? adrenalim' Alıntı: urfaa... Genişletmek için tıkla ... evet. urfa harran.
adrenalim Zirve Mesajlar 1,086 Tepkime Puanı 1 19 Ara 2009 #5,184 Ynt: Burası Neresi? isteyen sorabilir..