Burası Neresi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,175
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 633,580

Etiketler

Ynt: Burası Neresi?

yunus bager' Alıntı:
Kemal abi çok kolay sormuşum yav okadarda kolay değildi ama neyse Lapseki doğru cevap
Bu forumdaki insanların yakınlarından sorarsanız olacağı budur.Nedirki Labseki'nin İstanbula mesafesi çaycıya seslensem hemen demli bir çay geliverir. Gerilerde kalan bir sorum bu civara aitti.

İşte dünyanın en zor sorusu geliyor. ;D ;D yine henüz yayına vermediklerimden yürüttüm. görüntüler acaip ele verecek beni ,hadi bakalım görelim sizi.

[attachment=1]

Ufak bir ucu görünen bu taş koltuk İstikbalden alınmış kenarında öyle yazıyordu.!! ;D yerin bilinmesi haricinde bir şartım daha var adam bu koltuğa oturmuş ne seyrediyor resmi bilen onuda bilecek.

seyyah-34' Alıntı:
İşte doğru cevap gidenler hemen biliyorlar.Tebrikler Mustafa bey sıra sizin.
Yanlız sanıyorum sorular hep bana kalıyor gibi.

Kemal Bey.
Kumluca benim memleketim, bilemesem ayıp olurdu. Bende fazla fotoğraf yok, kabul ederseniz sıramı size vermek istiyorum. Selamlar.

Mustafad' Alıntı:
Kemal Bey.
Kumluca benim memleketim, bilemesem ayıp olurdu. Bende fazla fotoğraf yok, kabul ederseniz sıramı size vermek istiyorum. Selamlar.
Sırayı almak için bir şartım daha kaldı. Mustafa bey O koltukta oturan zatı muhterem ne izliyordu veya nereye bakıyordu??

Ne düşünecek Kemal ustam
Biz gavurlar çok akıllı insanlarız vesselam diye aklından geçiriyordur ve pis pis sırıtıyordur
Ayyy gözümün önüne birden gelsi sırıtışı da...

seyyah-34' Alıntı:
Sırayı almak için bir şartım daha kaldı. Mustafa bey O koltukta oturan zatı muhterem ne izliyordu veya nereye bakıyordu??

Bu koltuklar antik kent içindeki, tiyatroya ait olmalı, tiyatro izliyordu diyebiliriz. Ayrıca uzak mesafede Kumluca ovası ve Akdeniz manzarası, sol tarafa bakılırsa Beydağları manzarası da var.