Enlem ve boylamı taratırsanız Sivas olduğunu görebilirsiniz.Daha önceki sorularda olduğu gibi google earth'den yararlanıyorum sizin profilinizden değil.
evet sivasta tabiri caizse gizli kalmış bir güzellik dipsiz göl şelalesi sivas erzincan karayolu 40.kmden sola dön doğanşar ilçe yoluna devam 40.km de yolun hemen altında yolun üstünde ise şelaleye ismini veren dipsizgöl var gölden sağa zirveye doğru yeşilin tüm tonlarını görmek mümkün ve zirvede yaylalar var çeşmelerinden doğal kaynak suyu akıyor herkezin görmesini isterim
son kare dipsiz göle giderken 17.km de rastladığımız <pusat> köyünden yerel kıyafetle rastladığımız teyzemiz ; yerel kıyafet derken günlük giyilen kıyafettir iyi paylaşımlar dileklerimle
aslında resim kuzenime ait yeni çekmiş yolladı ben de topiğe canlılık getirmek için paylaştım bu sene kısmet olmadı hiç ankara dışına çıkmak ama ilk fırsatta o tarafa gitmeyi düşünüyorum
Bu kadar güzelliği başka hangi ülkede birarada görebiliriz acaba her kmkaresi ayrı bir güzellik memleketimizin yazı ayrı kışı ayrı baharı ayrı sonbaharı ayrı güzellikte paylaşımlar için emeği geçen herkeze ayrı ayrı teşekkürler sağlık ve sıhhat dolu günler dilerim