Burası Neresi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,175
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 607,243
Ynt: Burası Neresi?

Kısa Bilgilendirme

Karamürsel: İzmit Körfezi’nin güney kıyısında, İzmit-Yalova kıyı yolu üzerinde kurulmuş 46.229 nüfuslu bir ilçedir. İzmit’e 34 km uzaklıkta olup, ilk Osmanlı Kaptan-ı Deryası Karamürsel Bey’in anıt mezarının da bulunduğu ilçe; sahildeki çay bahçeleri, parkları, yürüyüş alanları, restorantlarıyla ve karamürsel sepeti ile tanınan bu yöremiz, sera çiçekçiliğinde de büyük ilerlemeler kaydetmiştir.

Etiketler

abi ben burda gece gezdim gündüz sakin görünüyor sahil

demek karamürselden istanbula doğru gidiyor sorular murat

tabiki değirmendere tavlada bir bayana yenildiğim yeri nasıl unuturum yahu ;D

Tebrikler Yücel hocam...

Bende en son 2000 yılında gece gitmiş ve arkadaşlarla sahilde bir dükkanda kokoreç yemiştim...

Bayan seni fena yenmiş sanırım Bak bende iyi oynarım tavlayı...Askerde teskere alan çocuklar bile son bir defa benimle tavla oynamadan evlerine gitmezlerdi Belki bir defa yeneriz diye Çarşı izinlerinde önceden randevuyla sıra alırlardı benimle oynayabilmek için hastam çoktu

Birgün karşılaşalım derim

peki o zaman seni halefim olarak götüreyim kokoreçler benden

murat karşılaşmam seninle diskoyu bana aldırırsın sen

Kısa Bilgilendirme

Değirmendere Türkiye Coğrafi bölgeleri içerisinde Marmara Bölgesinde Kocaeli İli dahilinde Gölcük İlçesine bağlı bir beldedir. Doğusunda Gölcük ilçe merkezi, batısında Halıdere Belediyesi, kuzeyinde İzmit Körfezi ve güneyinde Kuyumcu Dağı'nın etekleri boyunca Örcün Köyü'nün idari sınırları ile çevrilidir.

Neresi Burası??

Merhaba; bu benim ilk mesajim..
Tr'de neler var Gerçekten GEZEN BİLİR!!

Türkiye Tabii ki..
(((Tr'de neler var Gerçekten GEZEN BİLİR!! )))