Büyükada Aya yorgi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan flok Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,193

flok

Ana Kamp
Bu hafta büyükada ayayorgi de biraz gezen birazda yiyip içen bilir etkinliği yaptık :smiley:)
hava parçalı bulutlu ve rüzgarlıydı yağış yoktu ama dışarda oturulmayacak kadar rüzgar vardı toplam yol yaklaşık 7km bisiklet ile son 1 km yürüyerek toplam 8 km cıvarıydı yassı ve sivri ada çok net degildi tuzla adaları, yalova,çınarcık,armutlu bozburun silüet olarak görünüyordu .. sert lodos havalarda imralı adasını gördüğümde olmuştur ama bugun göremedim.resimlerde görünen kule yangın ihbar kulesidir antenlerin yanındadır yakında halka açılacagını duydum ama orman idaresi tasarrufundaki bir yer ne derece dogru bilmiyorum.

günün anlam ve önemini açıklayan bir sonuç olmayacak ama en keyifli kısmı 5. resimdeki sobanın yakınlarında 2 şişe şarap ve kuzu şiş idi. siddetle tavsiye ederim:smiley:

bu mezarlarda azizler yatıyor sanırım da en sagdakının etrafı cevrilmiş ve kapaga ölüm tehlikesi ve kuru kafa işareti yapılmış :smiley:
SL383886.JPG

SL383887.JPG

SL383896.JPG

SL383897.JPG

SL383901.JPG

SL383869.JPG

SL383870.JPG

SL383871.JPG

SL383872.JPG

SL383873.JPG

SL383864.JPG

SL383865.JPG

SL383866.JPG

SL383867.JPG

SL383868.JPG

SL383860.JPG

SL383861.JPG

SL383862.JPG

SL383863.JPG

Etiketler

Ynt: Büyükada Aya yorgi

büyükada ya gitmiştim ama aya yorgi ye zaman kalmadı bu haftasonu gitmeyi planlıyordum bu sefer direk sizin tavsiyenize uyucam

bilgilendirme için teşekkürler

Ynt: Büyükada Aya yorgi

istanbulun yanı başında istanbulun dışında bir mekan.. adaların huzuru bambaşka harika bir gezi olmuş...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri