Büyükada Gezisi (21 Şubat 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sports-man Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,356
Ynt: Büyükada Gezisi (21 Şubat 2010)

Selam Grup,

Bostancı'da buluşarak başlayan Gezimizde,Büyükada'ya ayak basıp 1 kaç ısınma turundan sonra, Kabataş'dan gelen pedalsever dostlarımızla buluşarak başladık.Yemek vaktiii...neffiss ev yemekleri ve tatlılarıı lüüüpletip ;D,vapur saatine kadar turlar ve sahilde dinlenme şeklinde devam etti .bike Gelen vapur ile Bostancı / Kabataş olarak dağılarak,arkadaşlarımızı yolcu ederek noktaladık :DGezimize İzmir'den katılarak bizi Onurlandıran sevgili Şerif abi başta olmak üzere,katılan,paylaşımda bulunan,güler yüzünü,tatlı dilini eksik etmeyerek Grup Disiplini içinde pedal basan Tüm arkadaş ve dostlarıma teşekkür ederim. ;)Birlikte Renkli,Anlamlı,Mesajlı,Rampalı,Rampasız,Kilometreli ve Keyif dolu Nice Gezilere İnşallah....sevgilerrr :smiley:

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

İşteee....Gezimize ilişkin Renkli karelerrr ;D

http://picasaweb.google.com.tr/mert.arsan/21022010BuyukadaEksN?authkey=Gv1sRgCNatj9r-mO6uwQE#

http://picasaweb.google.com.tr/mert.arsan/21022010BuyukadaElisInFotolar?authkey=Gv1sRgCNa0goSr5vncYQ#

Etiketler

çok güzel....imrenerek izledim...ileride daha çok gezi resimlerinizi görmek dileklerimle :smiley:)))

eftaLYa' Alıntı:
Süpersiniz cidden. Keşke bisiklete binebilseydim. Özledim çok :( Ama yasak malesef.. Sizin gezileriniz ve fotoğraflarınız ile avunuyoruz. :smiley:

Sağol Esracım,bu güzel övgüler ve destekleriniz çok ÖNEMLİ ! bizim için ;)

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Geri