Ynt: Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler?
zaman zaman kayıklada çıkıyoz ama genelde kıyıdan takılıyoz tatlı su tuzlusu zaman zaman kamplı balık da yapıyoruz havalar bıraz rahatlasın yaparız bişeyler bu aralar mezgit alıyolar sahilden :
serkan kanımca yanlış başlık altında yanlış sitede piyasa yapıyorsun ayrı bi konu aç bence çpk arzu edersen
bakıyorum rüzgara göre yelken açıyorsun kapıldıgın rüzgarın seni götürdügü yerde olman gerekmezmi
hayırlı işler ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
bizde iki arkadaş hemen hemen her haftasonu ve bazen fırsat olursa hafta içleri gürpınar ve çatalca gezileri yapıyoruz hiç rastlaşmamış olmamız çok garip inşallah bundan sonra beraber organizasyonlar yaparız ayrıca büyükçekmecede 2 adet 4 mt. teknemiz var balık olayınada takılabiliriz geçen sene nisan sonunda süper istavrit aldık gürpınar açıklarından
Selamlar ben de büyükçekmeceye yakın sayılırım bakırköydeyim yazlık büyükçekmecede...hareket olursa katılırım mutlaka balık olur offroad olur farketmez
Merhaba bende Beykent'te oturuyorum.Ama malesef sadece binek aracım var.Kabul ederseniz bende misafir olarak katılabilirim.Sağolsunlar mitsubishi'cilerle Hacıllı köyü civarında 1. geleneksel gezilerine katılmıştım.Bu senede 1-2 mayısta Boluda 2. geleneksel gezilerini planlıyorlar.işallah orayada gidebilirim.
Lafı çok uzattım,kabul ederseniz gelmek isterim.
arkadaşlar yakında hareketlenicez merak etmeyin ;D
4 aydan beri yeni aracımın restorasyonuile ilgileniyorum bu nedenle organizasyon yapamadık ama son rutuşlarla aracım hazır olacak bugün lpg takıldı bi tüv abidesi kaldı onuda atlatırsam sahalardayım
çokyakında bölgemizde ön tanışma organizasyonu yapıp offroad organizasyonlaraı devamedecek
görüşmek üzere