CABBAR SATILIK (98 XJ)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan apollo7474 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 48
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,391

Etiketler
Ynt: CABBAR SATILIK (98 XJ)

apollo7474' Alıntı:
Savaş bey böyle giderse arabanın kalan işlerine devam edeceğim(tampon,vinç gibi)o zamanda satmaktan vaz geçebilirim.Satsam bile fiyat değişecektir o vakit.Saygılar.
At sahibinin altında kişnermiş.Umarım satmazsınız ve dilediğiniz diğer uygulamaları da yaparsınız ama ben aslında 96-98 arası zj arıyorum temiz bir araç alıp sadece hafif yükseltme ve lastik takacağım.Başka hiçbir şey düşünmüyorum çünkü zaten arazide gerekeni yapıyor.Ama aracınız çok hoşuma gitti.

apollo7474' Alıntı:
Malum siteden biri maserati ile takas teklif etti,biride ev ile bakalım daha neler gelecek
Benim X5 e de ilan girdim geçen.Baştan ciddi bir dille;takas asla yok yazıyorum, sadece nakit satış yazıyorum, mesajlara asla cevap yok yazıyorum.Geçmiş ilanlarımdan biliyorum çünkü; çatı arasında ,evde, elde, arka bahçede ne kalmışsa, dağ başında 45 yıl sonra para edecek arazisi varsa onlarla takas sunuyor bazı uyanık geçinen ahmaklarcücük, kevgir, ana yola 80 km tarla, traktör pulluğu takas tekliflerine şaşırmıyorum artık

Teşekkür ederim,aslında dediklerinizden öteye geçmek pek gerekmiyor zaten.Ama kafamda CABBARA bir şekil çizdim onu yakalamaya çalışıyorum.Yoksa yapacaklarım çok ihtiyaç değil,ama gerektiğinde bir vinç aramak istemiyorum.

Araçla çok ilgilene olmayınca iç resimlerini çekipte koymaya uğraşmadım açıkçası.Fiyat için de sizin bir düşündüğünüz rakam var ise özelden yazın,bir orta yol bulunur elbet.Çok katı değilim,ama çok da büyük farkları kabul edebileceğimi sanmıyorum.Saygılar.

alper satma çok begendim ben oracı yaw.tabi ihtiyac durumunu bilmiyorm :-X

İhtiyaçtan değil satma nedenim,Disco almak istiyorum satabilirsem.Biliyorsun bizim bebeği o sebepten daha geniş bir araç,ama yinede kısmet.Zaten bu hafta satılmaz ise tampona falan gireceğiz haftaya.

Hocam benim şu an bir teklifte bulunmam abes olur.Siz bna özelden son rakamı yazarsanız ben yaklaşımım o doğrultuda ise zaten ;şu rakam olurmu derim.Güzel aracın güzel sahibi olur, o güzel sahibi incitmeyeyim

apollo7474' Alıntı:
İhtiyaçtan değil satma nedenim,Disco almak istiyorum satabilirsem.Biliyorsun bizim bebeği o sebepten daha geniş bir araç,ama yinede kısmet.Zaten bu hafta satılmaz ise tampona falan gireceğiz haftaya.
evet minik offroadcu

Merhabalar.

Aracınızın son durumu nedir, halen satılık mı lütfen bilgi veriniz?
Kerim Apak