apollo7474
TOYOTA L.C. VX 80
Ynt: CABBAR SATILIK (98 XJ)
Sağol Selim,bu gidişle öyle olacak herhalde.Seneyede yarışırız beraber:
Sağol Selim,bu gidişle öyle olacak herhalde.Seneyede yarışırız beraber:
At sahibinin altında kişnermiş.Umarım satmazsınız ve dilediğiniz diğer uygulamaları da yaparsınız ama ben aslında 96-98 arası zj arıyorum temiz bir araç alıp sadece hafif yükseltme ve lastik takacağım.Başka hiçbir şey düşünmüyorum çünkü zaten arazide gerekeni yapıyor.Ama aracınız çok hoşuma gitti.apollo7474' Alıntı:Savaş bey böyle giderse arabanın kalan işlerine devam edeceğim(tampon,vinç gibi)o zamanda satmaktan vaz geçebilirim.Satsam bile fiyat değişecektir o vakit.Saygılar.
Benim X5 e de ilan girdim geçen.Baştan ciddi bir dille;takas asla yok yazıyorum, sadece nakit satış yazıyorum, mesajlara asla cevap yok yazıyorum.Geçmiş ilanlarımdan biliyorum çünkü; çatı arasında ,evde, elde, arka bahçede ne kalmışsa, dağ başında 45 yıl sonra para edecek arazisi varsa onlarla takas sunuyor bazı uyanık geçinen ahmaklarapollo7474' Alıntı:Malum siteden biri maserati ile takas teklif etti,biride ev ile bakalım daha neler gelecek![]()
Teşekkür ederim,aslında dediklerinizden öteye geçmek pek gerekmiyor zaten.Ama kafamda CABBARA bir şekil çizdim onu yakalamaya çalışıyorum.Yoksa yapacaklarım çok ihtiyaç değil,ama gerektiğinde bir vinç aramak istemiyorum.outlaw06' Alıntı:At sahibinin altında kişnermiş.Umarım satmazsınız ve dilediğiniz diğer uygulamaları da yaparsınız ama ben aslında 96-98 arası zj arıyorum temiz bir araç alıp sadece hafif yükseltme ve lastik takacağım.Başka hiçbir şey düşünmüyorum çünkü zaten arazide gerekeni yapıyor.Ama aracınız çok hoşuma gitti.
evet minik offroadcuapollo7474' Alıntı:İhtiyaçtan değil satma nedenim,Disco almak istiyorum satabilirsem.Biliyorsun bizim bebeği o sebepten daha geniş bir araç,ama yinede kısmet.Zaten bu hafta satılmaz ise tampona falan gireceğiz haftaya.