Çadır , Çanta Ve Diğer Malzemeler...

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan burakergun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,646

burakergun

Yeni Üye
Mesajlar
1
Tepkime Puanı
0
merhaba arkadaşlar

eşimle beraber ağustos sonunda inbükü orman kampı , gökova orman kampı ve kaz dağlarına gitmeyi düşünüyoruz. ilk defa çadırla tatil yapacağız. acaba çadır ve çanta olarak önerebileceğiniz ürünler var mı?
ayrıca şunlarda yanınızda bulusun diyebileceğiniz malzemeler var mı?
 

Etiketler
Ynt: Çadır , Çanta Ve Diğer Malzemeler...

Hep tecrübe sahibleri tavsiyede bulunuyor bu konuda tecrübesiz biri olarak size tavsiyem. 2 kişi gidecekseniz mutlaka 3 kişilik bir çadır almanız zira ölçüler alıştığımız yatak ölçülerine göre çok küçük. Çift katlı olması hava sirkülasyonu açısından çok önemli.
Çadır konusunda diğer hususlar gideceğiniz tarihe göre değişir, sadece yazın kullanacaksanız ekonomik bir çadır bütün ihtiyacınızı görecektir. Kışın kullanmayı düşünürseniz mutlaka kaliteli bir çadır almak zorundasınız. Yağış, soğuk hava gibi unsurlar ekonomik bir çadırla gezinizi çekilmez bir hale getirebilir.

Rahat bir uyku için çadırdan çok yatak konusunu araştırmanızı tavsiye ederim. Bu konuda ustalar mat tavsiye ediyorlar bir bildikleri vardır mutlaka ama ben şişme yatak tercih edeceğim uyku benim için çok önemli, henüz sipariş vermedim hala araştırma safasındayım. Sizde aldıklarınızı bizimle paylaşırsanız bizde bilgi sahibi oluruz.

Mutlaka yanınızda olması gereken tek şey, eşinize ve etrafınıza karşı yüzünüzden tebessümü eksik etmemek gerisi hikaye :smiley:
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,165
Mesajlar
1,534,496
Kayıtlı Üye Sayımız
167,058
Kaydolan Son Üyemiz
Fethiye Paraşüt

Çevrimiçi üyeler



Geri
Üst