Çadırda Yaşamak

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan canaydemir Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,727
Ynt: Çadırda Yaşamak

sn can kardeşim sana Lafuma baia yı öneririm.diyerine göre pahalı olabilir ama ileride 4 mevsim olarak kullanırsın.Ayrıca kalına bilinir.Oradaki güvenlik ve sosyal durum u senin değerlendirmen ve karar vermen ile olacak.Seni izliyoruz ve paylaşım bekliyoruz.Üşütme yeter .kolay gelsin.diğer imkanları zaten kamp alanında hal edecek bir imkan varmış.gerisi keyfine kalmış.

Etiketler

mke'nin çadır sattığını ilk defa duyuyorum,bir yanlışlık var bu işte,belkide mke bayisi bir av dükkanında görmüştür arkadaşımız.

Merhaba,
Yıllar önce Antalya'da, lojmanda kalmak istemediğim için tercih ettiğim, 4 ay süreli yaz çadır kampı tecrübem oldu :smiley:

İlk tavsiye, yüksek tavanlı bir çadır olması yönünde. Uzun süreli konaklamalarda sürekli alçak kalmak zorunda olmak kaslarınızı da sinirlerinizi de bozabilir.

İkinci tavsiye; çadırın yeri ile ilgili. Eğer güneş ve sıcak nedeniyle erken kalkmak istemiyorsanız çadırın üstüne gölge yapan bir oluşumun altına kurun çadırı; ağaç olabilir, tente olabilir, duvar olabilir. Ayrıca duşlara, tuvalet ve mutfak alanına mümkün olduğunca uzak tutun çadır yerinizi :smiley:

Mat ile zorlanabilirsiniz uzun süre, şişme veya demonte kamp yataklarını tavsiye edebilirim.

Çadırınız eşyalarınızı da içine alacak genişlikte olmalı mutlaka, belki iki bölümlü ve ön tenteli bir model tercih etmeniz daha iyi bir ortam yaratmanızı sağlar. Çift kapılı olması halinde, sinekliği kapalı tutup iki cepheli havalandırma imkanınız olur.

Aklıma gelirse eklerim,

Sevgiler

Malmalak' Alıntı:
arkadaşlar ben yine aynı şeyi diyeceğim dışarıdan kampçılık ürünü almayın ben mke den bir çadır aldım gayet geniş içinde her şey var fiyatıda 150 tl bütçeniz uygun ise tercihim bu taktir sizin
arkadaşım mke' de ne çadır üretimi var nede bıçak dalga geçiyon herhalde.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR