Çalışmayan CJ5

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kkurtagic Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,822
Ynt: Çalışmayan CJ5

tesekkurler gercekten en buyuk sıkıntı bu olsun yalnız az once jeeple biraz dolandımda nedense aracta sanki bi boyle rolantideki performansı dusuk gibi geldi gec gaz yiyor gibi takıp cıkartırken distributorun pozisyonuna filan dikkat ettim ama neden olabilir?

Etiketler

Sarsıntılımı çalışıyor... bujileri tam otorduğuna emin olun...
rölantide çalışırken tek tek buji kablolarını çıkarın..Çıkardıktan sonra motor titremesinden anlayabilirsiniz

kkurtagic' Alıntı:
tesekkurler gercekten en buyuk sıkıntı bu olsun yalnız az once jeeple biraz dolandımda nedense aracta sanki bi boyle rolantideki performansı dusuk gibi geldi gec gaz yiyor gibi takıp cıkartırken distributorun pozisyonuna filan dikkat ettim ama neden olabilir?

Distribütör sökülüp takıldıysa bu sırada avans ayarı bozulmuş olabilir. Rolantide çalışırken distribütörü kendi ekseni etrafında milim milim çevirerek farkı anlayabilirsiniz..

Avans ayarının en kolay yolu. Distribütörü alttan gevşetip çevirdiğinizde motorun çalışması bir tarafa hızlanır, bir tarafa azalır. Hızlanmanın ve yavaşlamanın maksimum olduğu yerleri işaretleyin. Tam ortası ideal avans ayarıdır.

Selamlar
az once garajda dediğiniz gibi ayarınıda tamamladım bujileride kontrol ettim gayet guzel ve saglıklı calısır oldu biraz avansı dusukmus simdi eskisindende iyi calısıyor. En buyuk keyifte butun bu sorunu sadece parca alıp tamamen kendim yapmıs olmam tabikide bu sizlerin sayesinde oldu bilgilerinizi paylaştıgınız için tesekkurler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR