Ynt: Camper için Cam Seçenekleri
Arkadaşlar karavan içinde yıllardır yatan abilerimiz varken beni anmışsınız ;D teşekkür ederim.
Ben Haziran 23 gibi gittim Gökçeada'ya 12 gün kaldım havalar tam ısınmasada bayağı sıcaktı,benim arabanın üstünde 2 tane havalandırma var ve biliyorsunuz arabanın her tarafı izocamla kaplı gündüz zaten yan sürgülü kapı sürekli açık bu sebeple arabanın içi bayağı serin hiç bunaltmıyor çok rahat içinde oturup dinlenebiliyoruz,gece olunca yan sürgülü camları 4 parmak açık bıraktımmı içerisi o kadar rahat oluyorki hiç rahatsız etmiyor çokda güzel uyku çekiyoruz.
Ada dönüşü Karaburun'a gittik biraz rüzgar vardı inanın gece havalandırmanın birini kapatma ihtiyacı duyduk,anlayacağınız ben hiç klima ihtiyacı duymadım Akdeniz ve Egenin güney taraflarında nasıl olur bilmiyorum ben durumdan memnunum.
Isıtma ile ilgilide geçenlerde yağmurlu bir havada denemek için ocağı yaktım içeride havada bayağı soğuktu buna rağmen içerisi çok güzel ısındı,İzmite gidip geldik 2 hafta önce yolda kaloriferi ara ara açtık sürekli açık kaldığında içeride durulmuyor,demek istediğim izolasyon çok iyi olmuş hem sıcakta hem soğukta bayağı başarılı bir tane D2 ebershpacher çokca yetecek gibi görünüyor.