<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Camper Yapmak İcin Hyundai Starex Yada H1'i Hic Degerlendirdiniz Mi?</b><br />
<br />
Bende şu Denizli'deki 100 adet starex'den birini deneme olsun diye camper yapmak için, starex'i olanlara yakaladığım anda bir çok soru soruyorum, yakıt, arıza sıklığı, parça maliyeti gibi, hala ikna olamadım...<br />
Konuştuğum, arkadaşınki CRDİ'idi... <br />
Melih sen'de haklısın, yakıtı etkileyen birinci faktör aracın bakımlı olması, ikinciside kullanıcısı, Araç hakkında edinebildiğimiz bilgide ancak sahibine sorarak oluyor, verilen cevaplarda, sahibinin cevabı, böyle farklı söylemler olunca da, ikna olabilmemimz iyice karmaşık bir hal alıyor, fikirlerimizi ileriye ötelemekden başka bir yol kalmıyor..<br />
Örneğin, H1 modeli, karabigada kamping-restoranı işletirken 2010 modeli bizim vardı, 6 ay kullandık, bize uymadı elden çıkardık, asvaltta süper bir araba, kg olarak ağır, yakıt çok yüksek ve iç dizaynındaki bir sürü girinti çıkıntıdan dolayı karavan yapmaya uygun bir araç deyil, bunları bizzat H1'i 6 ay gibi kullandığımız iiçin anlayıp söyliyebiliyorum...<br />
Melih, bir başka örnek daha vereyim sana..Geçen bayram, Tak ve Tahtakuş ile 3 günlüğüne saroza gittik, yak'ı kayınbirader kullandı, Tahtakuşu ben, biliyorsun ikisine aynı kasa (17m3), aynı motor (2999 cc multijet), sadece yatak yönleri farklı ikiz karavanlar, yolculuk sırasında yak'da 4 kişi Tahtakuş'da 6 kişi seyehat ettik, sonuç, 470 km gidiş geliş yol, i(kisininde mazot lambaları yanıyordu, ikisinede 200 TL mazot aldık, dönerken Yak' tekrar mazot almak zorunda kaldık) Yak 220 TL(47kr/km) mazot yaktı, Tahtakuş 200 TL (42 kr/km), işte kullanıcı faktörüne gerçek bir örnek...</div>