Çanakkale Dardanos Sunsan Kamp

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kahramanizmir Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,035

kahramanizmir

Yeni Üye
Mesajlar
7
Tepkime Puanı
0
arkadaşlar çanakkaleyi gezin görün sizleri misafir edelim deniz sporları için elimizden gelen her yardımı yapalım kano sörf sandal iskele kamış avcılık vb gibi aynı şekilde konaklama ve av sporları içinde sizlere yardımcı olalım kampımıza gelirken yanınızda birşey getirmenize gerek yok çünkü herşey var çay bahçesi market eylence lokanta internet kumsal vb gibi aynı zamanda yeşilliğin ve denizin hemen kenarındasınız ve kafanızı dinleyip rahat ediyorsunuz tüm iş yorgunluğunu özel taze balık ve özel şarabımızla akşam sefanızıda yapıyorsunuz fiat derseniz sizede uygun gelecek çadır kuracaksanız 4 kişye kadar 20 tl oda isterseniz 4 kişiye kadar kahvaltı dahil 100 tl karavan ile gelecekseniz 25 tl bunların yanında 24 saat sıcak su güvenlik elektrik su vb gibi hizmetlerimiz vardır iddia ediyoruzki kendi yeriniz gibi hoşunuza gidecewk ve çok seveceksiniz haydi ne bekliyorsunuz [attachment=1]

DSC00451
 

Etiketler
Ynt: Çanakkale Dardanos Sunsan Kamp

MRHABALAR HAYIRLI OLSUN YENİ İŞLTMCİSİNİZ GALİBA ÇANAKKALYİ ÇOK SVRİM HR YAZ MUTLAK UĞRAR GİDCEĞİM YERE ÖYLE GİDRİM EYER SİZDE İRTİBAT TELEFONU ADRES KROKİ GİBİ YARDIMCI OLACAK BİLGİLER YAZARSANIZ ULAŞIMIMIZ DAHA KOLAY OLUR
HAYIRLI OLSUN
 

Ynt: Çanakkale Dardanos Sunsan Kamp

adresimiz ÇANAKKALE DARDANOS SUNSAN KAMP TEL O5422341465 İSTABULDAN İZMİR İSTİKAMETİNE GİDERKEN 10 NCU KMDEN MİLLER PETROLDEN SAĞA 1 KM SONRA KAMPIMIZ İZMİRDEN İSTANBUL İSTİKAMETİNE GİDERKEN ÇANAKKALEYE 10 KM KALA MİLLER PETROLDEN SOLA 1 KM SONRA KAMPIMIZ SAYGILAR[attachment=1]

DSC00450


DSC00439   Kopya


DSC00449   Kopya


DSC00442


DSC0045220
 

Ynt: Çanakkale Dardanos Sunsan Kamp

Forum kuralları madde 12;

Kullandığınız dil karşınızdakine olan saygıyı gösterir. Lütfen olabildiğince düzgün bir dil kullanınız ve Türkçe imla kurallarına uyunuz. Daha fazla bilgi için lütfen Türk Dil Kurumu'nun yayınladığı Türkçe Sözlük ve Yazım Kılavuzu'nu okuyunuz.

Madde 6;

Yazılan mesajlar ve imzalar görsel bütünlüğü bozan ve göz yorucu şekilde olmamalıdır. Sürekli olarak; büyük harf ve büyük yazı karakteri, kalın (bold) yazı karakteri, aynı veya farklı renk kullanımı ve konuyla alakasız ve gereğinden büyük boyutta görseller kullanılmamalı, ard arda mesaj atmak yerine tek mesajla iletmek istediklerimizi aktarmalıyız.

Madde 16;

Forum yöneticileri kurallara uymayan mesajları değiştirme ve silme hakkına sahiptir. Normal şartlarda ilk kuraldışı hareketinde üye özel mesajla uyarılır ve gerekli düzeltmeleri kendisinin yapması istenir. Kuraldışı hareketin tekrarı veya durumun aciliyeti söz konusu olduğunda üyeye haber verilmeksizin gerekli düzeltmeler moderatörler tarafından yapılacaktır.

Bknz. : http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=208.0


Mesajlarınızda gerekli hassasiyeti göstermenizi önemle rica ederim.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,488
Mesajlar
1,518,689
Kayıtlı Üye Sayımız
172,144
Kaydolan Son Üyemiz
zeloni

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst