Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çanakkale ve Çevresinde Off-Rood ve Gezi Amaçlı Geziler Olursa Haberleşelim
Ynt: Çanakkale ve Çevresinde Off-Rood ve Gezi Amaçlı Geziler Olursa Haberleşelim
ormancı mustafa abim selamlar giderken yalnız gitmeyin sedat beyi de götürün yoksa ispiyon ederim bak ona göre (10 hc 952 siyah transporter sedat beyin arkadaşı balıkesirli hani hep geliyorum ya)
Ynt: Çanakkale ve Çevresinde Off-Rood ve Gezi Amaçlı Geziler Olursa Haberleşelim
bahcivankurt' Alıntı:
ormancı mustafa abim selamlar giderken yalnız gitmeyin sedat beyi de götürün yoksa ispiyon ederim bak ona göre (10 hc 952 siyah transporter sedat beyin arkadaşı balıkesirli hani hep geliyorum ya)
mustafa abi hiçsormayın ya şsrtlar çok değişti birazcıkyılbaşından birhafta önce ordaydım ama arabayla gelmedim ondandır belki.birazcık sorunlar var burayla ilgili.aşarım inşallah ve en kısa zamanda görüşürüz.siz aracı satmaktan vazgeçtiniz sanırım.sedat beyle devamlı görüşüyorum pazartesi akşam görüştük daha kıbrıstan gelince.dostumun kıymetini bilin süper bir müdür(şef) ve süper bir dosttur ona göre