KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
CASİO marka saatlerin TÜRKÇE klavuza ihtiyacı olan arkadaşlar saatlerinin model numaralarını içeren bir mail atarlarsa aşağıdaki adrese klavuz onlara mail olarak yollanır bu iki mail adreside ithalatçı firmaların adresleri.
örn: prg-130 saatin model numarası 3315 katalog numarasıdır. bu iki bilgide saatin arka kapagında mevcut.
CASİO marka saatlerin TÜRKÇE klavuza ihtiyacı olan arkadaşlar saatlerinin model numaralarını içeren bir mail atarlarsa aşağıdaki adrese klavuz onlara mail olarak yollanır bu iki mail adreside ithalatçı firmaların adresleri.
örn: prg-130 saatin model numarası 3315 katalog numarasıdır. bu iki bilgide saatin arka kapagında mevcut.
CASIO HUNTING GEAR 10YIL PİL GARANTİLİ AW-82D (modül no 3768) için, aldığım sitede pusula özelliği var diye yazmış saat üzerinde de yön harfleri var ama. klavuzunda bununla ilgili hiçbirşey yok. Bu modelde pusula nasıl kullanılır bilen var mı acaba.
arkadaşlar bende casio ef528sp model modül no:5034 saat aldım ama türkçe kullanma kılavuzu yok lütfen türkçe kılavuz gönderirmisiniz veya siteye eklermisiniz lütfennnn yardımmmm...... ???
Arkadaşlar buyrun Casio Prg 130T modeli için TÜRKÇE kullanım kılavuzu. Ben çok aradım sonunda buldum. Siz bu kadar zahmet çekmeyin ve arkadaşlar Türkiye de satılan her ürün için satıcı firmanın Türkçe kullanım kılavuzu verme zorunluluğu vardır. Bunu unutmayın aldığınız ürünün Türkçe kullanım kılavuzunu mutlaka isteyin.
Buyrun Link.
ARKADAŞLAR BUGUN -CASIO AMW-705D-1AVDF- MODEL SAAT ALDIM..ÇOK KARMAŞIK VE TÜRKÇE KULLANIM KLAVUZUNU BULAMADIM..BİLDİĞİNİZ SİTE VARSA PAYLAŞIRSANIZ SEVİNİRİM TEŞEKKÜRLER
Arkadaşlar casio aqf 102 modül no 4738 saatin türkçe kullanım kılavuzu varmı yada ayarları için bilgi yazabilirmisiniz dijital saatin kontrastı ayarlanabilirmi teşekkürler