Casio AW-82D-7A model saat için saat başı sinyal ayarının nerden ve nasıl yapıldığını söyleyebilecek bir arkadaş var mıdır? Şimdiden teşekkürler..........
sızden bır yardım talebınde bulunacagım bır saat aldım ancak kullanım klavuzum yok yardımcı olursanıız sevınırım
Casio EFA-120L-1A modelınde bır saat ıngılızcesı var ancak turkce olursa cok sevınırım yardımlarınıız maıl adresımede atabılrınsız cok sevınıırm
ozerk_erdogan@hotmail.com
Arkadaşım çok teşekkürler. Arkadaştan 2. el saat satın almıştım. Saati satan dükkanda bile kullanma klavuzu yoktu. Çok hora geçti. Allah senden razı olsun.
arkadaşlar benim casio 3202 modül no. lu saaatim için bi türkçe kulanım kılavuzuna ihtiyacım var ingilizcesini okudum fakat yaklaşık 2 sayfasını anlayamadım bi yardım etseniz
arkadaşlar CASIO SGW-300HD-1AVDR modelli, 3202 modül no.lu saatim için acil bir türkçe kullanım kılavuzuna ihtiyacım var saat çıldırdı resmen ingilizce kullanım kılavuzuna baktım ama ne yazıkki bir kısmını anlayamadım yardım ederseniz teşekkürler
Merhaba ben sgw-100 satın aldım.Şimdilik memnun gibiyim fakat soyle bır sorunum var pusulasında bır garıplık var saatın ıcınde yazı ıle ısaret ters yonlerı gosterıyor ısın ılgıncı saatle ılgılı fotograflarda da aynı olay soz konusu bu olayı nasıl halledebılırım duzelebılır mı saatın bır ozellıgı mı bu ne yapmam gerek bana yardımcı olursanız cok sevınırım sımdıden cok tesekkur ederım