berkant68' Alıntı:yeriniz nerede. söğlediğiniz fiyatları yüz yüze görüşsek daha faydalı olur sanırım.
yardımcı olurum bekant bey kargo yaparız kalın sağlıcakla.berkant68' Alıntı:AYDIN da olduğunuzu bilmiyordum ilğinize teşekkür ederim. ben İSTANBUL da görevliyim.
Hangi modeli tercih ettiniz acaba , memnunmusunuz , biraz sıkıştıralım sizi..huntercemal' Alıntı:Özhan bey saatimi teslim aldım,ilgi ve alakanız için teşekkürler.Hayırlı işler.
DR.ÖZHAN' Alıntı:SGW-300HB-3 sıfır kutusunda
impertex perlon haki yesil kordon: su tutmaz, kir tutmaz ,terletmezve diyer kordon modellerinden daha uzun ömürlüdür
Altımetre ölcümünde aynı anda hava sıcaklıgını C ve F olarak görebilirsınız
barometer grafık olarak gösterir havanın kötuleşıp kötüleşmediğini hesaplanıza gerek kalmaz
dünya saatleri kronometre, alarım gerisayım mevcutdur 100 m su gecırmezlik.
pıyasa fıyatı :190.00 tl cıvarıdır.
Nakit fiyatı: 150.00 tl dir
huntercemal' Alıntı:Özhan bey saatimi teslim aldım,ilgi ve alakanız için teşekkürler.Hayırlı işler.
berkant68' Alıntı:özhan bey yazıları takip ediyorum. benimde ilk zaman ki gibi sanırım yanlış anlaşılmalarla karşı karşıyasınız. prg 500 y ve sizin önerdiğiniz 130 un özellikleri sanırım iki modellde birbirinin aynı. her iki modelin fiyatları hakkında nasıl yardımcı olabilirsiniz. açıkça yazarsanız sevinirim. size ulaşabileceğim tl varmı?