Casio Saatler

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan DR.ÖZHAN Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 89
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,631

Etiketler
Ynt: Casio Saatler

berkant68' Alıntı:
yeriniz nerede. söğlediğiniz fiyatları yüz yüze görüşsek daha faydalı olur sanırım.

bi saat için tekırdağdan gelmek pahalıya mal olmasın cok mu ucuz yoksa fıyatlar :D

PRG 130un 4 modelı daha var fiyat kafanızı karıştırmasın yukarda verdıgım fiyatın altıda bır modeli daha var listede 485 gibi fiyatı var urun sıtoktamı bilmiyorum yanlız.

DR.ÖZHAN' Alıntı:
SGW-300HB-3 sıfır kutusunda

impertex perlon haki yesil kordon: su tutmaz, kir tutmaz ,terletmezve diyer kordon modellerinden daha uzun ömürlüdür
Altımetre ölcümünde aynı anda hava sıcaklıgını C ve F olarak görebilirsınız

barometer grafık olarak gösterir havanın kötuleşıp kötüleşmediğini hesaplanıza gerek kalmaz
dünya saatleri kronometre, alarım gerisayım mevcutdur 100 m su gecırmezlik.
pıyasa fıyatı :190.00 tl cıvarıdır.

Nakit fiyatı: 150.00 tl dir

Yukarıdaki modeli aldım istediğim tip ve özeliklerde bir saat ama memnun kalıp kalmadığımı söylemek için çok erken çünkü saati henüz bugün teslim aldım :smiley:

huntercemal' Alıntı:
Özhan bey saatimi teslim aldım,ilgi ve alakanız için teşekkürler.Hayırlı işler.

Hayırlı olsun cemalbey iyigünlerde kullanın hep mutlu zamanllar gecımenız dılegıyle. :smiley:

özhan bey yazıları takip ediyorum. benimde ilk zaman ki gibi sanırım yanlış anlaşılmalarla karşı karşıyasınız. prg 500 y ve sizin önerdiğiniz 130 un özellikleri sanırım iki modellde birbirinin aynı. her iki modelin fiyatları hakkında nasıl yardımcı olabilirsiniz. açıkça yazarsanız sevinirim. size ulaşabileceğim tl varmı?

berkant68' Alıntı:
özhan bey yazıları takip ediyorum. benimde ilk zaman ki gibi sanırım yanlış anlaşılmalarla karşı karşıyasınız. prg 500 y ve sizin önerdiğiniz 130 un özellikleri sanırım iki modellde birbirinin aynı. her iki modelin fiyatları hakkında nasıl yardımcı olabilirsiniz. açıkça yazarsanız sevinirim. size ulaşabileceğim tl varmı?

herhangı bir yanlış anlaşılma içerisınde oldugunu sanmıyorum en ucuzubende diyede bır idiam yok, bu kanıya nerden vardınız ? prg 500 le prg 130 tamamen ayrı saatler. 130 ay takvımı ve gelgıt yükseklı göstergelerı var pusula basınca acılıyor 500 de bunlar yok ve pusula ekranın ortasında serbest calışıyor,, ikinci bı gububa ada ekıpdekı ikinci kışiye kordınat nokta vermenız ve yönlendirme hedef girişi için bıldrım yapmanız uzun zaman alıyo rderece göstergesi dijital ekranı cok kücük benım için basıtlık ve rahat anlaşılabılırlık önemlı yada satın alan bırısının saatı ayarlatmak için dukkan dukkan gezmemesı istemem ama sonucta görsekl olarakta farklı saatler 500 serisinin ayarlamasıda tam bı sorun kullanıcı için. atdakı prg 130 benım kullandığım saat bılgı olması cın eklıyorum.

S6002496.jpg

Casıo sgw 400
altımetre( barmrtrık altımretredır)
barometre mevcucut alcak basınc ( yağiş- yuksek basınc guzel hava olduğunu gösterır)
grafık ekranlı
100 m su gecırmezlık
multı alarım

S6002502.jpg

yukarıda dakı ölcum kendı ayarlama yaptıgım bı ayar 996 barometre gösterdı, ruzgar ve sıcaklıgıngın düşmesınden sonra yamur yagdı özellıkle böyle cektım fotoyu.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR