castrol edge 0-30 yağ

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ilkerland Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,942

ilkerland

Kamp I
Yer
sakarya
Bir hiper markette buldum aracıma uygun diye aldım 7 litre var 7 litresi 100 tl işine yarayacak alsın yoksa yağcıya götürüp 5-40 dizel ile takas edeceğim nette baktım 36 tl litresi

MODERN MOTORLAR İÇİN
KULLANMA YERİ
Castrol Edge 0W-30, Castrol'ün yeni nesil teknolojisi ile yüksek performanslı motorlar için geliştirilmiş tam sentetik bir motor yağıdır.
Castrol Edge 0W-30, Mercedes Benz, GeneralMotors, BMW, VW gibi en önemli araç üreticilerinin spesifikasyon taleplerini karşılayan bir üründür.
Castrol Edge 0W-30, yeni nesil teknolojisi sayesinde uzun yağ değişim aralığı boyunca yüksek performans sağlamak üzere özel olarak geliştirilen formülasyona sahiptir ve önemli ölçüde yakıt tasarrufu ve aşınmaya karşı koruma sağlar.
ONAY VE ŞARTNAMELER
ACEA A3/B3/B4
API SL/CF
API SM motor test değerlerini karşılar
MB 229.3, 229.5
BMW LL01
VW 502 00 / 503 01 / 505.00
GM-LL-A-025 ,GM-LL-B-025
SAĞLADIĞI FAYDALAR
Yüksek akışkanlık ve soğutma özelliklerine sahiptir.
Uzun yağ değişim aralıkları süresince mükemmel performans sağlar.
Yüksek performanslı araçlar için üst sınıf araç üreticileri tarafından belirlenen standartları karşılar.
Sentetik teknolojisi ile sıradan yağlara göre üstün performans gösterir.

Etiketler

Ynt: castrol edge 0-30 yağ

İlker bey bu yagın mobil olanını hem dizel yeni nesil common rail aracımda hemde vitaram da kullanıyorum. Vitaranın kitaplardaki tavsiye edilen yagıdır. Sizin samurai yada olurdu aracı satmadıysanız.

Ynt: castrol edge 0-30 yağ

hakan bey selam yağıda samuraiyi de
sattım malesef mobil 1gerçekten süper bir yağ tasarruf konusunda süper selamlar sevgiler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR