KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Photoshop u bende kullanıyorum ama o kadar iyi değilim. Zannediyorum filtre ederek bu şekle geliyor. Hangi filtreyi kullanıyorsunuz..? Birde Uğur abinin dediği gibi en azından 4 lastik 4 jant sizi heryere götürür..
Ynt: Çatalca İhsaniye Köyü'nde D4D ile Yaz Gezisi (7 Haziran 2009)
Ya harikasınız her zaman doğayla iç içe olmak ruhumuzu dinginleştirmenin tek yolu diye düşünüyorum ben Gaziantep teyim ve şu anda bütün bunlardan çok uzağım ama bir arkadaşımla beraber en kısa zamanda aranızda olmak isterim
Ynt: Çatalca İhsaniye Köyü'nde D4D ile Yaz Gezisi (7 Haziran 2009)
furugrez' Alıntı:
Ya harikasınız her zaman doğayla iç içe olmak ruhumuzu dinginleştirmenin tek yolu diye düşünüyorum ben Gaziantep teyim ve şu anda bütün bunlardan çok uzağım ama bir arkadaşımla beraber en kısa zamanda aranızda olmak isterim
Hemşerim hemen moralini bozma, Gaziantep canlı, ben ve arkadaşlarım buradayız. Facebook ta grubumuz var. Gaziantep offroad kulübü diye hemen katıl etkinlik olduğunda, maili alırsın. Ayrıca aşağıda vereceğim linklere bir bak. 12 gezi yapmışız Güncel olarakta bir gezimizi geçen hafta yaptık. www.gazoff.com da bütün videolarımız fotoğraflarımız mevcut. İstanbul Ankara yı geç etkinlik olarak ilk 5 e gireriz sanırım.
Tekrar hoşgeldin.
http://www.gezenbilir.com/index.php?board=322.0