Çatalca İhsaniye Köyü'nde D4D ile Yaz Gezisi (7 Haziran 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan onur_toros Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 27
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,748
Ynt: Çatalca İhsaniye Köyü'nde D4D ile Yaz Gezisi (7 Haziran 2009)

onur_toros' Alıntı:
Sağolun teşekkürler nikon slr makine ile çekiyorum ve photoshop programı ile üzerinde oynuyorum

Photoshop u bende kullanıyorum ama o kadar iyi değilim. Zannediyorum filtre ederek bu şekle geliyor. Hangi filtreyi kullanıyorsunuz..? Birde Uğur abinin dediği gibi en azından 4 lastik 4 jant sizi heryere götürür..

Etiketler

Münkün oldukca Photoshopla resim üzerine oynamak gerek çekim yetenekleri kazanmak için

araç ta foto larda çok güzel ALLAH kaza bela vermesin

araç çok şık olmuş uğraşanların ellerine sağlık fakat fotolarda çok kaliteli olmuş güle güle kullanın

aracın çok güzel olmuş eline sağlık ayrıca resimlerde anlatıldığı kadar var kazasız belasız sürme dileğiyle

61 61 61

gezi araç gerçekten güzel geçmiş fot. için sağolasın fakat içerden bir iki resim koyarsan çok daha süper olur sanki :smiley:

Ya harikasınız her zaman doğayla iç içe olmak ruhumuzu dinginleştirmenin tek yolu diye düşünüyorum ben Gaziantep teyim ve şu anda bütün bunlardan çok uzağım ama bir arkadaşımla beraber en kısa zamanda aranızda olmak isterim

aramıza hoşgeldiniz
g.anteptede üye arkadaşlarımız var onbblarla irtibat kurabilirsiniz..

furugrez' Alıntı:
Ya harikasınız her zaman doğayla iç içe olmak ruhumuzu dinginleştirmenin tek yolu diye düşünüyorum ben Gaziantep teyim ve şu anda bütün bunlardan çok uzağım ama bir arkadaşımla beraber en kısa zamanda aranızda olmak isterim

Hemşerim hemen moralini bozma, Gaziantep canlı, ben ve arkadaşlarım buradayız. Facebook ta grubumuz var. Gaziantep offroad kulübü diye hemen katıl etkinlik olduğunda, maili alırsın. Ayrıca aşağıda vereceğim linklere bir bak. 12 gezi yapmışız Güncel olarakta bir gezimizi geçen hafta yaptık. www.gazoff.com da bütün videolarımız fotoğraflarımız mevcut. İstanbul Ankara yı geç etkinlik olarak ilk 5 e gireriz sanırım.

Tekrar hoşgeldin.
http://www.gezenbilir.com/index.php?board=322.0

araç cok güzel duruyor... maşallah

fotoğraflarda,güzergahda,araçta çok güzel.Allah nazardan korusun.emeğinize sağlık

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR