çekerek çalıştırma

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mustafa drican Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,169

mustafa drican

Kamp II
Yer
adana kozan
herkese merhaba benim merak ettigim konu olduya meskun biryerde akünün şarjı bitti ve marş basmıyor bu durumda otamatik vites aracı iterek veya çekerek çalıştırabiliyormuyuz oluyorsa yöntem nasıl

Etiketler
Ynt: çekerek çalıştırma

hiçbir otomatik vites aracı iterek çalıştıramazsınız...
otomatik vites araç sahiplerinin yanında bulunması gereken akü takviye kablosu şarttır...
aracınız lpg li ise benzini mümkün olduğunca dolu tutun, sıralı sistem lpg li araçlar benzinsiz çalışmazlar, çalıştırmaya çalışırken benzini-aküsü biten çok sıralı sistem lpg li araç gördüm...

sanayide bazı büyük ustalar :p hızın 60 kmyi bulunca çalışacagını iddia ediyorlar . o yüzden sordum bilgileriniz için teşekkür ederim

son defa 60 a çıkma olasılığıda var tabi aracın, duramayacağı için :smiley:

Hiç bir imkan olmaz , çok mecbur kalınırsa 60 km hıza ulaşınca çalıtırılabilir,fakat öylede olsa sakıncalıdır , tavsiye edilmez.

asla vurdurulmaz....meskun yerde kaldıysanız akü takviye kablosu da yaramaz. bazı marketlerde akü takviye seti var kablo ile birlikte güç sağlayana bi alet onlara bakın korkunuz varsa. ama en sağlamı akü ölmeden 200 tl verin bunları düşünmeyin yeni akü alın

Çok yakında bu ürün gelecek ve araçtan inmeden çalıştıracaksınız :smiley:

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=66120.0

mustafa drican' Alıntı:
sanayide bazı büyük ustalar :p hızın 60 kmyi bulunca çalışacagını iddia ediyorlar . o yüzden sordum bilgileriniz için teşekkür ederim

Simdi ilk olarak o USTA dedegin zatin 10 km. bile yakinindan gecme.

Bu vatandas otomatik sanzuman nasil calisir bir haber demekki.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,645
Kayıtlı Üye Sayımız
170,377
Kaydolan Son Üyemiz
x_ml

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR