Çeki Demiri ?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan avdoğa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,627

avdoğa

Ana Kamp
Yer
selçuk/İZMİR
merhabalar,ruhsatta işli olan çeki demiri römork takmak için yeterlimidir.soru ilk baktığınızda saçma gelebilir ama şöyle anlatayım ben avcı olduğum için vitaramın arkasına bir tampon ve bu tmapona uygunj seyyar bir köpek kulübesi yapdırdım. kulubenin boyu aracın tavan yüksekliğiyle aynı.kafama takılan şu ruhsatta gözüken römork ağırlığı vs. kısmı boş ama çeki demiri ruhsata işli ve kulübe dediğim alet tekerleksiz. bu şekilde trafiğe çıkabilrmiyim.yoksa başka bir işlem yapmak gerekirmi.

Etiketler
Ynt: Çeki Demiri ?..

bır resim olsa daha yardımcı olan arkadaşlar olur bence arac ve yaptırdığınız aparatın resmi ;)

slm,
benım nivadada vardı boyle kopek kulubesı farları kapatmadıgı ve çok abartı olmadıgı surece trafık bısey demıyor ama stopların gorunmesı sorun cıkarıyorsa o sandıgada aynı duzenegı yapmanı tavsıye ederım zannedersem kanunen bır yasagı yok şehirlerarası otobuslerde gordum bırkac kez ve varanın bolu dagındakı konaklama yerınde sofore sormustum bır evrak belge varmı dıye hayır yok demıstı tatıl zamanı çok eşya oldugu ıcın yolcuların yedek bagaj olarak kullanıyoruz takıp cıkartıyoruz demıstı.

Çaglayan Bey merhaba
cekı demırı ruhsata işlenmişse arkasına taktgınız römorkta 750 kg altında ise cezası olmaz..ben köpek tasıma römorku.kasa römorkları karavan v.s satışı yapıyorum sattgım karavan ve römorklarda 750 kg ve altındakı römorklar ruhsata işlnmeden kullanılıyor yanlız tıp onay belgesı dedıgımız trafık uygunluk belgesınn olması gerekıyor olmadıgı taktrde yıne ceza yazılır.

Arkadaşlar bir süredir Honda HRV aracıma çeki demiri yaptırmak için araştırıyorum fakat Ankara da uygun bir yer bulamadım. Genelde bu işi yapan firmalar aracıma uygun çeki demiri olmadığını söylüyorlar, yaparız diyenlerde çok yüksek fiyatlar çıkarıyorlar. Ankara için uygun fiyatlı bu işleri yapan bir firma öneriniz var mı.

sayın leyla toprak bende 2001 model 3.2 opel frontera var çeki demiri hariç tüm düzenek var aracımda sormak istediğim topuzu ve işletmesi faturası bana maliyeti ne olur. resimde göründüğü gibi

Fotoğraf1025.jpg

arkadaşlar her marka ve araç için çeki demiri elimizde mevcut. ilgilenen varsa yardımcı olabilirim. saygılar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR