Çekme Kancalarını Nerede Bulabilirim?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KLL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,899

KLL

Hayatta en hakiki mürşit ilimdir fendir.
Yer
Ankara
Arkadaşlar bu arabada çekme halkaları yok.
neden yok? ve nereden bulurum?

Etiketler
Ynt: Çekme Kancalarını Nerede Bulabilirim?

Ostim sanayiinde 'Çopuroğlu halat' da her ebatta çeki kancası, strap, u kilit bulabilirsiniz.

Alınteri bulv. no 100. Tel. 385 30 30

Selamlar,

GC için montaj montaj nasıl yapılıyor peki? şase üzerine mi vidalanıyor?

KLL' Alıntı:
GC için montaj montaj nasıl yapılıyor peki? şase üzerine mi vidalanıyor?

On sasi kollari uzerinde 4 tane arti asagida 2 tane civata deligi var. Ordan montaji yapiliyor. Yani on hazirlik var gidip alip takiyorsun.

çıkmacı gezmek lazım orijinali için. belkide imal ederim.

sahibiden de vardı 160 dolar gibi kopuk bir fiyatı var. sanırım imalat yapmam daha ucuz olur.

KLL' Alıntı:
sahibiden de vardı 160 dolar gibi kopuk bir fiyatı var. sanırım imalat yapmam daha ucuz olur.

Evet Tar Oto Bostanci

Yanliz orjinalidir o ve en iyisidir. Ben de eger tampon ve vinc yetismezse bende alacagim.

Fiyat kismina yorum yapmak istemiyorum ticarettir.

işin kötüsü ön yeterli değil, arkayada lazım. genelde yolda kalan ben olmuyroum çünkü :smiley:

aslında 1 öne 1 arkaya yeter, ben ağır offroad yapan birisi değilim.çamura bile giridğim yok. işim en fazla tarladaki tepedeki engebe hepsi o.

KLL' Alıntı:

benimki yamuldu, ama dediğiniz gibi bir ihtimal dursun diyorsanız kendiniz de yapabilirsiniz tabi. Bir de çıkmacılara sorabilirsiniz....

arkalarda ne yapacağız peki? aslında söküp takabileceğim bir çeki demiri projem var, ruhsata işletmeden kullanacağım çünkü kayığı evden denize indirmekte lazım sadece. senede 2 kez. kombine birşey düşünülebilirmi acaba.

Bu çeki kanca meselesini bende baya araştırdım.Sonunda kendime göre bir çizim buldum.Önümüzdeki hafta plazmada saçları kestirip takıcam.Resimleri ekliyorum.[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

front_tow_hook_1_small.jpg

front_tow_hook_2_small.jpg

front_tow_hook_3_small.jpg

front_tow_hook_4_small.jpg

front_tow_hook_11_small.jpg

bende benzer birşey çizmeyi planlıyordum. örneğinin olması harika oldu. teşekkürler. ne kadar kesiyorlar plazmada?

peki arkaları ne yapmalı?

Aslında fiyat konusunda pek fikrim yok.Çok maliyetli bir şey olacağını sanmam.Arkalara gelince bende topuz var.Bu tarz birşeyler araştıra bilirsiniz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,096
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR